MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak arasındaki buzlar erimeye başladı

İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu iddia eden Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses ile arasında buzları eritmeye başladı. Tatlıses'le sık sık konuştuklarını belirten Dilan Çıtak, Amerika'ya yanına gitme istediğini de sözlerine ekledi.

Yeni sevgilisi Levent Dörter ile gittiği Nişantaşı'nda görüntülenen Dilan Çıtak, tedavisine Amerika'da devam eden İbrahim Tatlıses'le mesajlaştıklarını açıkladı ve şu sözleri söyledi: "Konuşuyoruz. Sık sık olmasa bile arada bir mesajlaşıyoruz. Onun iyi olmasını istiyorum. Kötü bir şey yok aramızda. Gerçekten zamanım olsa, Amerika'ya yanına da gitmek isterim."

İBRAHİM TATLISES İLE DÜET YAPMAK İSTERİM

Şarkılarında çok "İbrahim Tatlıses'in kızı" olarak gündeme gelmesinin kendisini rahatsız edip etmediği sorusuna Dilan Çıtak şu yanıtı verdi: "Ben şarkıcıyım, İbrahim Bey de şarkıcı, İdo da şarkıcı. İstiyoruz ki herkes yaptığı işle anılsın. Ama ne yapalım abi, adam imparator." Genç şarkıcı: "İbrahim Bey'le düet yapmayı isterim. İdo'yla da olabilir." dedi.

DİLAN ÇITAK KİMDİR?

İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddiaları ile bir dönem gündeme bomba gibi düşen Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989'ta doğdu. Berklee Müzik Akademisi'nde eğitim alan Dilan Çıtak, 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu olarak okumaya başladı. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bırakarak enstürmanına piyano olarak devam etti. Aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı. Şimdilerde ise Sanat okulunda Keman ve Piyano hocalığı yapıyor. Kendi projesi olan Soul Sensation band'in solistliği ve İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkilar" projesinde de vokal olarak yer alıyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler