MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dilber Ay'dan şok tecavüz itirafı

Dilber Ay'dan yıllar sonra gelen itirag şaşırttı. Dilber Ay, yıllar sonra ilk kez cezaevine neden girdiğini de açıkladı. "Zorundamıyım" şarkısıyla tanınan Dilber Ay, kendisine tecavüz etmeye çalışan adamı bıçakladığını itiraf etti.

Dilber Ay, ilk kez cezaevine girmesinin nedenini açıkladı. 50'sinden sonra şöhret olan ünlü türkücü, verdiği röportajlarda cezaevine girme sebebini kavga olarak geçiştirmişti. Son olarak Beyaz Haber'e konuşan Dilber Ay, sır gibi sakladığı "tecavüz olayını" ilk kez anlattı. "Ben her şeyimi delikanlılığımdan kaybettim" diyen Dilber Ay, "Kamuoyu ilk kez duyacak" dedi ve o anları 15 yıllık kocasının yanında gözyaşları içinde paylaştı. Kendi kulisinde kendisine tecavüz etmeye çalışan adamı bıçakladığını itiraf eden Dilber Ay, bu olay nedeniyle Hollanda'da 8 ay 21 gün cezaevinde kaldığını söyledi. Dilber Ay, hapishanede yatan ünlü şarkıcı Deniz Seki'ye ise" Deniz Seki'yi benden başka anlayan olamaz nasıl zor şartta olduğunu ben biliyorum" sözleriyle mesaj yolladı.

Cezaevinde kalan mahkumlar için af yada yasa talebinde bulunan Dilber Ay, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na seslendi. Bir an önce hükümetin kurulmasını isteyen Dilber Ay, "Ya yasa ya af, af vermiyorsan yasa ver!" diye konuştu.

DİLBER AY KİMDİR?

Kureyşan aşiretine mensup olan Dilber Ay, 1 Ocak 1956'da Kahramanmaraş ilinin Pazarcık ilçesinde Yörük ve Kürt bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Kahramanmaraş ilinde, ilkokul 3. sınıfa kadar okuyan Dilber Ay, Düzce'de okula devam edemeyip 13 yaşında iken yaşlı bir adamla evlendirilmiştir. Gönül Gel Seninle Muhabbet Edelim türküsüyle radyocuların düzenlediği güzel ses yarışmasını birinci olarak kazanan Dilber Ay, iki çocuk annesi olduktan bir müddet sonra evlendiği kişiden ayrılmıştır. İki kere hapis yatan ünlü türkücü, Flash TV'nin Kadere Mahkumlar adlı programın sunuculuğunu yapmıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler