MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 14. bölüm nefesleri kesti

Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul son bölümüyle ekrana geldi. Diriliş Ertuğrul 14. bölümde Kayılar'ın mücadelesi tüm hızıyla devam etti. Ertuğrul hamlesini yaptı ve Nasır'ı düzenlediği toplantıyı basarak Nasır'ı esir aldı.

Heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Soluksuz izlenen dizi 25 Mart Çarşamba ekrana geldi. Konusu, kostümleri ve oyunculuklarıyla izleyicinin gönlünü fetheden Diriliş Ertuğrul 14. bölümü her zaman olduğu gibi nefes kesti.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz'in paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta ortalık karıştırdı. Kardeşi Yiğit'i esir düştüğü Tapınakçı kalesinden kurtarmak için El Aziz'le evlenmeyi kabul eden Halime bu zoraki evlilikten kurtulmak için elinden geleni yaptı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 14. BÖLÜM ÖZETİ

Nasır'ı ele geçiren Ertuğrul, tapınakçıların kumpasını bozabildi mi? Halime, kardeşi Yiğit'in esir olduğu Tapınakçı kalesinden kurtulması karışılığında zoraki olarak El Aziz ile evlenmeyi kabul etti. Diriliş Ertuğrul son bölümde bu evliliği istemeyen Halime bu zoraki nikaha engel olabilmek için çare aramaya başladı. Hem sevdiği kadını, hem obasını, hem de Tapınakçıların İslam Dünyasında çıkarmak istedikleri savaşı engelemek için mücadele eden Ertuğrul'un, Tapınakçıların adamı olan Komutan Nasır'ın maskesini düşürmesi gerekiyordu.

ERTUĞRUL, NASIR'I ESİR ALDI

Şehzade Numan'ı kullanarak Türkmenleri Seçuklu'ya karşı kışkırtmak için Oğuz beyleriyle bir araya gelen Nasır'ın düzenlediği toplantıyı basan Ertuğrul, Nasır'ı esir aldı. Ertuğrul, El Aziz'e Nasır'ın gerçek yüzünü göstermesi halinde Halime Sultan'ı mecbur kaldığı evlilikten kurtarırken, El- Aziz tarafından kuşatılan obası ve Tapınakçıların İslam Dünyası'na karşı kurduğu kumpası engelledi. Diriliş Ertuğrul 14. bölümde Nasır'ı esir alan Ertuğrul, onun gerçek yüzünü El- Aziz'e göstermeye çalıştı. Halime Sultan'ı kurtarmak için harekete geçen Ertuğrul ve Alp'leri bunda başarılı olabildiler mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 14. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 14. BÖLÜM 3. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Vitrin


En Çok Aranan Haberler