MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 15. bölüm yayınlandı

Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Diriliş Ertuğrul son bölümü yayınlandı. Entrikanın eksik olmadığı Diriliş Ertuğrul 15. bölümde Ertuğrul'un Halime'ye aşık olduğunu öğrenen Titus, korkunç bir plan hazırladı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul son bölümüyle 1 Nisan Çarşamba akşamı ekrana geldi. Konusu ve oyunculuklarıyla izleyicisini kendine bağlayan dizi bu hafta da soluksuz izlendi. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz'in paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul ve adamlarına hain planlar düzenlediler. Eftelya'nın istihbaratıyla, Ertuğrul'un Halime'ye aşık olduğunu öğrenen Titus, korkunç bir plan hazırladı. Öte yandan Kurdoğlu ilk olarak obaya bey olması için Gündoğdu kozunu oynadı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 15. BÖLÜM ÖZETİ

Darağacı Halime, kardeşi Yiğit'in esir olduğu Tapınakçı kalesinden kurtulması karışılığında El Aziz ile evlenmeyi kabul etti. Ancak, babasının Tapınakçıların oyununa geldiğini ve bu evliliğin İslam dünyasında bir savaşa neden olacağını öğrenince, nikahı bozdu. Diriliş Ertuğrul son bölümde El Aziz çılgına döndü. Onurunun ayaklar altına alındığını düşündü. Bir türlü Tapınakçılara alet olduğu gerçeğini görmek istemiyordu. El Aziz, Komutanı Günhan'a Kayı Obasına saldırması için emir göndererek nikahın bozulmasının intikamını almak niyetindeydi.

KURDOĞLU'NUN HAİN PLANI

Günhan, Kayıların toy toplantısına düstursuzca konuşup savaşı başlatmaya kalktı. Ama Gündoğdu, Günhan'ın karşısına Halep Komutanı Nasır'ı esir almış vaziyette çıkararak savaşı başlamadan bitirdi. Nasır'ın akıbeti ise beklediği gibi olmadı. Toyda beyliği ele geçirme planları yapan Kurdoğlu, Tapınakçılarla işbirliğini iyice arttırdı. Diriliş Ertuğrul 15. bölümde Kurdoğlu ilk olarak obaya bey olması için Gündoğdu kozunu oynadı ama Ertuğrul'da Kurdoğlu'nun hain planlarının farkındaydı. Bu planları deşifre etmek için delil arayan Ertuğrul, obanın içerisinde ki hainleri temizlemekte kararlıydı.

TİTUS'UN KORKUNÇ PLANI

Eftelya'nın istihbaratıyla, Ertuğrul'un Halime'ye aşık olduğunu öğrenen Titus, korkunç bir plan hazırladı. Bu plana göre Halime, El Aziz ile av köşküne doğru yola çıktı. Ertuğrul da peşlerinden gelecekti. Titus'un hain planı çalıştı. Ertuğrul, Halime'nin zorla av köşküne götürüldüğünü öğrendiğinde, çılgına döndü ve obasından dört nala yola düştü. Diriliş Ertuğrul son bölümde El Aziz ile Halime'yi av köşküne götüren arabayı ele geçirdi. Muhafızlarını derdest etti. Ne var ki ne Halime ne de El Aziz arabada değildi. Ertuğrul tuzağa düşmüştü. Ertuğrul, Halime'ye kavuşmuştu. Ne var ki, darağacında ölümü bekliyordu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler