MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 17. bölümü yayınlandı

TRT 1 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 17. bölümü ile ekranlara geldi. Her sahnesi ile tarih kokan Diriliş Ertuğrul son bölümde Atabey Şehabettin'in kellesinin obaya gönderilmesi ise obada hareketli anlar yaşattı.

TRT 1 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 17. bölümü ile ekranlara geldi. Her sahnesiyle olay yaratan, tarih kokan, Burcu Kıratlı, Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner gibi isimlerin rol aldığı Diriliş Ertuğrul son bölümü 15 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Diriliş Ertuğrul son bölümde Turgut Alp'ten Ertuğrul'a beklenmedik bir hamle geldi. Atabey Şehabettin'in kellesinin obaya gönderilmesi ise obada hareketli anlar yaşattı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 17. BÖLÜM ÖZETİ
Halime Sultan kardeşi veliahta kavuşurken babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Ertuğrul Turgut Alp'i kurtarmak için tapınak şövalyelerinin inine doğru yol aldı. Kayı Obasını şok eden olay ise Atabey Şehabettin'in kellesinin obaya gönderilmesiydi. Tapınakçıların kalesine girmek için yola çıkan Ertuğrul'un yardımına Afşin Bey yetişti.

Gündoğdu ise tapınakçılarla alışveriş içine girer hem kuşkuludur hem de Kurtoğlu'nun tavsiyesi ile tapınakçılarla bilmeden diyaloğa girdi. Kardinal Antakya yolunda Ertuğrul ve Alplerine esir düşer ve Turgut Alp'i almak için takas da kullandı. Titus Turgut Alp'i getirir ve kardinali geri aldı. Ancak Turgut Alp eski Turgut Alp değildi. Can yoldaşına hasretle ve sevgiyle sarılan Ertuğrul hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Turgut Alp Ertuğrul'u iki bıçak darbesiyle yere yığdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler