MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 18. bölüm TRT 1'de yayınlandı

TRT 1'in heyecanla beklenen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kitlemeyi başardı. Diriliş Ertuğrul 18. bölümde Ertuğrul, tapınakçılar tarafından bizzat tuzak olarak kullanılan Turgut tarafından bıçaklandı.

Burcu Kıratlı, Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner gibi isimlerin rol aldığı Diriliş Ertuğrul 18. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Heyecan ve sürprizlerle dolu gelişmelerin yaşandığı Diriliş Ertuğrulyson bölümüyle 22 Nisan Çarşamba akşamı TRT 1'de ekrana geldi. Ertuğrul'un yaralanmasının ardından düğün kervanını Şam'a götürme görevini üstlenen Gündoğdu, işe koyuldu. Öte yandan Sultan Alaaddin'n kamutanlarından Ersagun obaya geldi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 18. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul 18. bölümde Beylik yolunda hain planlar döndü. Sultan Alaaddin'in komutanı Ersagun obaya geldi ve Süleyman Şah ile görüştü. Başında bulunduğu düğün kervanını korumak için Ertuğrul ve Alp'lerinden yardım etmelerini istedi. Lakin, Alp'leri ile Turgut'u almak için yola çıkan Ertuğrul, tapınakçılar tarafından bizzat tuzak olarak kullanılan Turgut tarafından bıçaklandı. Hatta Titus ve Tapınak Şövalyelerinin, Ertuğrul ve Alp'lerini öldürmek için kurdukları hain pusu Gündoğdu ve Alp'lerinin yetişmesiyle amacına ulaşamamış, Ertuğrul ağır yaralı bir şekilde obaya getirildi.

Ertuğrul'un yaralı olmasından dolayı babası Süleyman Şah'tan düğün kervanını Şam'a götürmek için izin alan Gündoğdu bir taraftan da Kurdoğlu ve eşi Selcan tarafından bey olması için zehirleniyordu. Fakat Süleyman Şah'ta, Hayme Ana'da bu durumun farkına vardı ve Gündoğdu'nun gerçekleri görmesi adına hareket ettiler. Diriliş Ertuğrul son bölümde Üstad-ı Azam'ın yeğeni İsadora'nın obaya gelmesiyle Kurdoğlu'nun obada ki hain olduğunun açığa çıkması an meselesiydi. Kurdoğlu ise bu gerçeğin açığa çıkmaması için daha tehlikeli ve ölümcül adımlar atmaktan çekinmedi. Ertuğrul'un yaralı olarak dönmesi ise obada şok etkisi yaptı. Kayılar Turgut'un hainlik ettiğini konuşurlarken Halime ve Gökçe'nin ise dünyaları yıkıldı. Kayıların genç beyi Ertuğrul'un yaralı olmasını fırsat bilen Kurdoğlu ise Alpargu'yu kullanarak suikast girişiminde bulundu fakat Gökçe'nin cesareti ile başarılı olamadı. Kurdoğlu ve Selcan için artık tek kurtuluş yolu Gündoğdu'nun bey olmasıydı. Bu yolu ona açmak için her türlü haince işbirliğine kalkışan Kurdoğlu'nun planlarına karşı çıktı ve ağabeyini bu hainliğe alet olmaktan kurtaracak olan ise kuşkusuz ki Ertuğrul'du.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler