MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 19. bölümü Mynet'te

Diriliş Ertuğrul 19. bölümü ile heyecan kaldığı yerden devam etti. Reytingleri alt üst eden Diriliş Ertuğrul 19. bölümüyle izleyenleri bir kez daha ekran başına kitledi. Diriliş Ertuğrul 19. bölümde Süleyman Şah oba için evladına bile kıyabileceğini söyledi.

Osmanlı Devletinin kuruluşundan önceki dönemi konu alan, izleyicisini her saniyesi ile ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul 19. bölümü dün aklam yayınlandı. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde heyecan dolu gelişmeler ard arda geldi. Diriliş Ertuğrul son ölümde; Kurdoğlu bütün obayı karıştırdı ve isyan fitilini ateşledi. Ertuğrul ile kardeşini karşı karşıya getiren Kurdoğlu'nun tapınakçılar ile daha hain planları vardı. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz'in paylaştığı Diriliş Ertuğrul son bölümüyle izleyicisini şaşırtmaya devam etti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 19. BÖLÜM ÖZETİ

Dirliş Ertuğrul yeni bölümde Kış ve kıtlık obayı esir almıştı. Süleyman Şah'ın büyük oğlu Gündoğdu, toyda Halep'e gitmeyi önerdi. Bu teklif kabul gördü. Herkes Süleyman Şah'ın kararını beklemekteydi: Halep'e gidecek elçi kim olacaktır? Başrollerinde Engin Altan Düzyatan,Kaan Taşaner,Hülya Darcan,Serdar Gökhan,Esra Bilgiç'in rol aldığı dizide Alpleri ile ava giden Ertuğrul, Müslüman bir aileyi Haçlıların elinden kurtarıp obaya getirdi. Kurtardığı ailesinin kızı Halime, Ertuğrul'un kalbine bambaşka bir ateş düşürürken obanın bu yeni misafirleri ateşten bir çember içinde hayat mücadelesi veren Kayıları daha büyük bir tehdidin kucağına atacaktı.

Ölümden dönen Ertuğrul ise Kurdoğlu'nun oyunu ile birbirine düşen obada ne yapacağını şaşırdı. Kurdoğlu'nun serptiği nifak tohumları baş göstermeye ve isyan alevlenmeye başladı. Diriliş Ertuğrul 19. bölümde Süleyman Şah oba için evladına bile kıyabileceğini söyledi.

Ertuğrul'un yaralı olmasından dolayı babası Süleyman Şah'tan düğün kervanını Şam'a götürmek için izin alan Gündoğdu bir taraftan da Kurdoğlu ve eşi Selcan tarafından bey olması için zehirlenmektedir. Fakat Süleyman Şah'ta, Hayme Ana'da bu durumun farkındaYDI ve Gündoğdu'nun gerçekleri görmesi adına hareket edeceklerdi. Öte yandan Üstad-ı Azam'ın yeğeni İsadora'nın obaya gelmesiyle Kurdoğlu'nun obada ki hain olduğunun açığa çıkması an meselesiydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler