MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul son bölümde Ertuğrul obayı kurtardı

Diriliş Ertuğrul 22. bölümü nefesleri kesti. Aksiyon dozu yüksek dizi Diriliş Ertuğrul son bölümünde Ertuğrul obayı kurtarmak için harekete geçti.

Yayınlandığı günden bu yana dizisever izleyicilerin ilgisini çeken Diriliş Ertuğrul 22. bölümü izleyicilerinin karşısına bomba gibi bölümle çıktı. TRT 1'in sevilerek izlenen dizisinin son bölümünde yine nefesler kesildi. İzleyenlerin merakla takip ettiği Diriliş Ertuğrul son bölümünde Halime ve Ertuğrul evlendiler mi? Obada yer yerinden oynadı. Ertuğrul'un Yiğit'i kurtarmak için obadan gitmesiyle darbe yapan Kurdoğlu'nun planları işliyordu. Hain olduğunu bütün oba halkına gösteren Kurdoğlu'nun Diriliş Ertuğrul 22. bölümde Ertuğrul için planları nelerdi? Ertuğrul tapınakçıların elinden kurtulup Kurdoğlu'nun cezasını kesebildi mi? Heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul 22. bölümü 19 Mayıs Salı akşamı Trt 1 ekranlarında yayınlandı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 22. BÖLÜM ÖZETİ

Hak yerini bulur! Kurdoğlu, satın aldığı beyler ve Alp'lerle, obada kimsenin beklemediği bir anda darbe yapmıştı. Süleyman Şah ve ailesi ile Deli Demir ve kızını hapsetti. İleride Kurdoğlu, başına bela olmamaları için onlar hakkında, meşru yolları kullanarak toyda idam kararı almak istedi. Ne var ki toyda beylerin muhalefeti ile karşılaştı. Kurdoğlu, işi yokuşa sürmemek için sürgün kararını onayladılar. Planı, yolda kendine yakın olan Alp'lere ve Turgut'a bütün aileyi ve onlara yakın olan herkesi katlettirmekti. Diriliş Ertuğrul son bölümünde Ertuğrul ve Alpleri, sürgün adı altında ölüme gönderilen Süleyman Şah ve Ailesi ile Deli Demir ve kızını bu korkunç katliamdan kurtarmak için harekete geçtiler. Bu son derece tehlikeli baskın herkes için inanılması imkansız sürprizlerle dolu olacaktı. Ertuğrul ve Alpleri için artık tek bir hedef vardı; Kurdoğlu'nun hile ile ele geçirdiği beyliği geri almak ve ailesini kurtarmak. Üstad Petruccio Manzini ve Titus, Kayıların kökünü kurutmak için haçlı ordusu ile birlikte harekete geçerek planlarını hayata geçirmeye başladılar. Fakat, İsodora'nın Ertuğrul ile işbirliği yaptığı ortaya çıktı. Üstad, onu öldürmek için zindana yolladı. Ne var ki, İsodora, Üstad'ı bıçaklayacaktı. Tapınakçılar ve Kayılar arasındaki gerilim adım adım büyük bir savaşa doğru ilerlemekteydi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler