MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 35. bölümde yaşananlar nefes kesti

TRT 1'de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümü 25 Kasım Çarşamba günü ekrana geldi. 35. bölümü ile devam eden dizide obadaki kriz büyüdü. İşte, izleyicilerin nefesini kesen Diriliş Ertuğrul 35. bölümde yaşananlar!

Yayınlandığı her hafta büyük ses getiren Diriliş Ertuğrul 35. bölümü ile ekrana geldi, dizinin fenomenleri yine ekrana kilitlendi. Başrollerini; Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz gibi güçlü isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul dizisinin bu hafta ekrana gelen bölümünde gizemli sandık ortaya çıktı. Yapımcılığını ve proje tasarımını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ve Zeynep Aslı Peker'in yazdığı tarihi dizinin son bölümünde Ertuğrul'un alplikten çıkarılmasının yankıları sürerken, Kayılar'la Dodurgalılar arasında yaşanan gerilim had safhalara çıktı. Aksiyon dozu yüksek sahneleriyle ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul 35. bölümü dün akşam TRT 1 ekranlarındaydı!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 35. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul son bölümünde tansiyon yükseldi. Ertuğrul'un vazifelerinin elinden alınması ve alplikten çıkarılması Kayıları ve Kayı Alpleri'ni büyük bir şaşkınlık içinde bırakmıştı. Bütün bu yaşananlarla birlikte Hayme Ana'nın Ertuğrul'u sürgün etmesi obadaki krizi daha da büyütmüştü. Hayme Ana bir yandan beylik yükümlülükleri diğer yandan ise analık duyguları arasında kalmıştı. Ertuğrul'u yaralı eliyle sürgün ettiğine pişman olsa da elinden artık bir şey gelmemekteydi. Ertuğrul ise en küçük bir tereddüt göstermeden, mücadelesine Alp'leri Doğan, Turgut ve Deli Demir ile devam edecekti. Diriliş Ertuğrul 35. bölümünde Kayılar'la Dodurgalılar arasında yaşanan gerilim bütün sıcaklığıyla devam etmektedir Obada yaşanan tek gerilim bu değildi. Aytolun'un Korkut Bey'e verdiği ilacı öğrenen Selcan şimdi ne yapacaktı? Obaya gelen Acem tüccarın planı neydi? Tuğtekin ve Gökçe'nin yakınlaşması obada bir düğünün müjdecisi midir? Konya'dan obaya gelen sürpriz konuk kimdi? Rahman'ı Noyan'ın yanında nasıl sürprizler beklemekteydi? İbni Arabi'nin Ertuğrul'a emanet ettiği sandık açıldı mı? Obadan uzak kalan Ertuğrul'un yeni planları nelerdi? Bütün bu soruların cevabı, Diriliş Ertuğrul 35. bölümünde yanıt buldu!

BAMSI BEYREK GERİ DÖNÜYOR

Süpriz gelişmelerin eksik olmadığı Diriliş Ertuğrul, bombayı patlattı. Dizinin efsane karakterleri arasına giren Bamsı Beyrek, çok yakında yeniden Kayı Obası'nda olacak! Diriliş Ertuğrul'da Bamsı Beyrek'i canlandıran Nurettin Sönmez, diziye yeniden dahil olmaya hazırlanıyor. Nurettin Sönmez, motosiklet kazasında ayağını kırdığı için yeni sezon bölümlerinde rol almıyordu ancak sevenlerin yeniden ekranlara dönüşünün müjdesini verdi. Bamsı Beyrek'in yakın zamanda yeniden obaya dönmesi bekleniyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler