MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 36. bölümde Ertuğrul'a büyük şok

TRT 1 ekranının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul 36. bölümü ileekrana kilitledi. Dizinin son bölümünde, Ertuğrul zor durumda kaldı. Peki, Kocabaş Ertuğrul'u vurdu mu? İşte, Diriliş Ertuğrul 36. bölüm ayrıntıları!

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümü ile yine kasıp kavurdu . Başrollerini; Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz gibi güçlü isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul 36. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her hafta nefes kesen sahneleriyle final yaparak büyük merakta bırakan ve sabırsızlıkla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde obadaki tansiyon yükselmeye devam etti. Ertuğrul ve Alpleri ihanetle suçlanması, obadaki işleri iyice karıştırdı. Hayme Ana'nın bu duruma tepkisi ne oldu? Sürpriz gelişmeleriyle ekrana gelen Diriliş Ertuğrul 36. bölümünde yaşananların detayları, özet bölümünde!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 36. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul son bölümünde Hayme Ana'nın Ertuğrul'u obadan sürgün etmesi obadaki tansiyonu daha da yükselmişti. Ancak bu durum Aytolun ve Tuğtekin'i fazlasıyla memnun etmişti. Obada her şey Aytolun'un planladığı gibi gitmektedir. Aytolun, Tuğtekin'i Gökçe ile evlendirerek obadaki etkinliğini daha da artırmak istemekteydi. Bütün bu oyunları gören Selcan onun üzerine gitti. Ancak her defasında Gündoğdu'nun sert müdahalelerine maruz kaldı. Ertuğrul obadaki bu yaşananlardan habersiz yeni planlar yapmaya devam etti. Bu arada Konya'dan gelen Ertokuş Bey'in Ertuğrul için söyledikleri Korkut Bey, Tuğtekin ve Aytolun'u öfkelendirmiştir. Ertokuş Bey bütün tehlikelere rağmen Ertuğrul ile neden görüşmek ister? Konya'dan getirdiği bilgiler nelerdir? Yayını çeken Kocabaş Ertuğrul'u vurdu mu? Artuk Bey onları neden gizli gizli dinliyordu? Artuk Bey, obadaki hainin Kocabaş olduğunu öğrendi mi? Obaya yeni gelen Goncagül ile Gündoğdu arasında yeni bir şeyler mi başladı? Selcan'ın yeni planları neler oldu? Noyan kimi katti? Bütün bu sorular, Diriliş Ertuğrul 36. bölümde cevabını buldu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A YENİ OYUNCU

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Diriliş Ertuğrul yeni oyuncuları bünyesine katmaya devam ediyor. Daha önce birçok dizi ve film projesinde yer alan başarılı oyuncu Mehmet Polat'da artık Diriliş Ertuğrul'da! Diziye 36. bölümde Gümüştekin karakteriyle giren Polat, Aytolun hatunun abisi, Goncagül hatununda babası olan Gümüştekin karakterini canlandırdı. Selçuklu sarayıyla yakın ilişki içerisinde olan Gümüştekin'in, hırslı karakteriyle dizinin bu sezon en önemli karakterlerinden biri olması bekleniyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler