MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 45. bölümüyle şaşırttı

Diriliş Ertuğrul son bölümüyle yine kasıp kavurdu. Çarşamba akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 45. bölümünde şaşırtıcı sahneler vardı.

Yayınlandığı her hafta reytingleri sallayan Diriliş Ertuğrul yepyeni bölümleriyle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Bu hafta 45. bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizide süpriz gelişmeler, soluk soluğa bırakacak sahneler vardı. Obada Sungur Tekin'in gelişinin yarattığı etki sürdü. Uzun yıllar sonra obaya dönen Sungur Tekin, varlığıyla sevenlerine bayram havası yaşatırken; Dodurga beylerinin kafasını karıştırtı. Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Didem Balçın ve Osman Soykut'un başrollerini paylaştığı tarihi dizi Diriliş Ertuğrul 45. bölümü 10 Şubat Çarşamba akşaı saat 20.00'de Trt 1'de takipçileriyle buluştu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Ekran başındakileri tarihin tozlu sayfalarına doğru bir yolculuğa götüren Diriliş Ertuğrul'da bu hafta şunlar yaşandı: Sungur Tekin yıllar sonra obaya geri döndü. Onun gelişi Hayme Ana'nın otağını bir bayram yerine çevirdi. Sungur Tekin'in Ertuğrul tarafından getirilmesi Dodurga beylerinin kafasında soru işaretleri bıraktı. Noyan bütün olanlara rağmen mücadele etmekten vazgeçmemişti. Efrasiyab aracılığıyla Selcan'ı obadan kaçırdı. Selcan'ın Noyan tarafından kaçılması obada nasıl bir etki yarattı? Hamza bu sefer Gündoğdu'ya sadık ksldı mı? Noyan Selcan'ı kaçırarak istediklerini elde edebildi mi? Sungur Tekin annesi ve abisiyle neden karşı karşıya geldi? Gümüştekin ve Aytolun'un yeni planları nelerdi? Ertuğrul gideceği yerde kimin hayatını kurtardı? Ertuğrul'un yeni tanıyacağı kişi ona neler söylerdi? Gündoğdu Selcan'ı kurtarmak için nasıl hareket etti? Selcan kurtulabildi mi? Tüm bu soru işaretleri Diriliş Ertuğrul 45. bölümünde yanıt buldu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 2016'DA VİZYONA GİRİYOR

Televizyon ekranlarında fırtınalar estiren Diriliş Ertuğrul, bu yıl beyaz perde de ses getirmeye hazırlanıyor. Milyonlarca kişinin severek izlediği Türk dizisi 'Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, müjdeyi verdi. Diriliş Ertuğrul dizisine olan ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Bozdağ, "2016 Haziran ayında Diriliş Ertuğul'un filmini yapmayı planlıyoruz, nasip olursa. Çünkü diziyi 3 sezon yapmayı planlamıştık. 3'üncü sezon sonunda da Diriliş Ertuğrul devam eder mi, etmez mi, tekrar oturup düşüneceğiz. Ancak Diriliş Ertuğrul'un film projesi, haziran ayında hayata geçirilecek" dedi

Vitrin


En Çok Aranan Haberler