MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 53. bölümde şaşırtan gelişme

Trt 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 53. bölümü ile yine ekrana kilitledi. Dün akşam ekrana gelen bölümde Gümüştekin için infaz kararı çıktı. İşte Diriliş Ertuğrul 53. bölümündeki en çarpıcı görüntüler ve detaylar!

Yayınlandığı günlere damga vurmayı alışkanlık haline getiren Diriliş Ertuğrul 53. bölümü yayınlandı, hafızalarda oaly sahneler kaldı. Geçtiğimiz hafta sürprizlerle dolu bir bölümle ekrana gelen Diriliş Ertuğrul'da bu hafta tansiyon yükseldi. Ertuğrul ve Gümüştekin savaşında Ertuğrul, üstünlük sağlarken; intikam ateşiyle yanan Noyan, ortaya çıkmak için hain planlar yaptı. Dünyanın kaderini belirleyen adamın hikayesi "Diriliş Ertuğrul" çok konuşulacak sahneleri, sürpriz gelişmeleri ve şaşırtıcı sahneleriyle 6 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarındaydı!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 53. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz haftalarda Aytolun ve Gümüştekin'in gizli oyunlarını ortaya çıkaran Ertuğrul, bu hafta Gümüştekin'i köşeye sıkıştırdı. GÜmüştekin'in hayatı Ertuğrul'un elindedir ve herkes infaz edilmesini bekliyordu. Öte yandan intikam ateşiyle yanan Noyan, Sadettin Köpek ile ortaklık yaparak Ertuğrul'un sonunu getirme planları yaptı. TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Gümüştekin infaz edilebildi mi? Saadettin Köpek ve Noyan'ın Ertuğrul için planları neydi? Tuğtekin'in Ertuğrul'dan isteği neydi? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul 53. bölümdeydi!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler