MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul son bölümde neler oldu?

Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi Diriliş Ertuğrul ekrana gelen son bölümüyle farkını ortaya koymayı başardı. Yeniden ortaya çıkan Noyan, intikam için kolları sıvarken; Ertuğrul infaz hazırlığındaydı. İşte Diriliş Ertuğrul son bölümde yaşananlar!

Çarşamba akşamlarının rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümünde heyecan doruktaydı! Her sahnesiyle ekrana kilitleyen, sürprizlerin hiç eksik olmadığı tarihi dizi bu hafta 53. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Güçlü oyuncu kadrosunda Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul son bölümünde devlete karşı isyan başlacak. Bir süredir sesi soluğı çıkmayan Noyan, Ertuğrul'dan intikam almak için yeni planlarken yaparken; Ertuğrul ise infaz görevini üstlendi. İşte 6 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelen olan Diriliş Ertuğrul son bölümünde yaşananlara dair detaylar!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 53. BÖLÜM ÖZETİ

Obadaki ihanetleri tek tek ortaya çıkaran Ertuğrul'u yeni tehlikeler bekliyordu. Diriliş Ertuğrul'da birkaç haftadır ortalarda görünmeyen Noyan, bu haftaki bölümde sahalara geri döndü. Daha önce Kayıların eline düşen ancak yapılan sulh gereği serbest bırakılan Noyan, daha güçlü bir orduyla geri döndü. Ertuğrul'a karşı Sadettin Köpek ile işbirliği eden Noyan'ın amacına ulaşıp ulaşmayacağı belli oldu. Öte yandan Ertuğrul düzeni sağlamak için son gücüne kadar savaştı. Noyan'ın Ertuğrul'a karşı intikam planları bitmedi. Devlete karşı çıkan isyan nasıl sonuçlandı? İnfaz kararı Ertuğrul'a mı verildi?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler