MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul son bölümünde Kurdoğlu'nun sonu

Diriliş Ertuğrul 23. bölümü 23 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlara geldi. Diriliş Ertuğrul son bölümünde Kurdoğlu hain planlarının bedelini uğradı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Yayınlandığı günden bu yana dizisever izleyicilerin ilgisini çeken Diriliş Ertuğrul 23. bölümü izleyicilerinin karşısına bomba gibi sahneleriyle çıktı. TRT 1'in sevilerek izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'da bu kez Obada yer yerinden oynadı. Kurdoğlu, hainlikleri ve yaptığı darbe yüzünden en ağır şekilde cezalandırıldı. Heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul 23. bölümü 23 Mayıs Çarşamba akşamı Trt 1 ekranlarında fenomenleriyle buluştu.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 23. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul'un 23. bölümünde Kurdoğlu, hainliklerinin ortaya çıkması ve yaptığı darbe yüzünden en ağır şekilde cezalandırıldı. İçerideki hainler birer birer imha edilmişti. Ne var ki, Süleyman Şah ve oğullarının obanın içindeki düşmanlarını yok etmesi, onların bu bereketli topraklarda huzurlu yaşamasını temin etmeyeceği çok açıktı.

Burada yaşadıkları sürece Tapınakçıların onlara huzur vermeyeceği ortadadaydı. Toyda iki seçenekleri olduğu ortaya çıktı; Ya bu cennet toprakları terk edeceklerdi ya da kalıp Tapınakçıların kalesini, başlarına yıkacaklardı. Süleyman ve oğullarıyla, birlik sağlanan obanın beylerinin kararı çok netti. Alem i İslam'ın başına bunca fitne, fesat ve bela musallat eden bu iblis güruhunun halline karar verildi. Bu kez toyda itiraz eden, hainlik eden yoktu. Ölümüne bir gönül birlikteliği vardı. Bu kararlılık ve şehit olma hususunda tavizsiz tavır obadaki birlik ve beraberlik ruhunu harekete geçirmişti. Kadınlar, yaşlılar ve çocuklar dahil obada yaşayan herkes bu büyük karar için el ele verecek ve alpların savaşmak için destekçisi olacaktı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler