MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diriliş Ertuğrul 2. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1'in ses getiren dizisi Diriliş "Ertuğrul" son bölümüyle ekrana geldi. Diriliş "Ertuğrul" 2. bölümde Ertuğrul ve Alpleri Halep yolunda saldırıya uğradılar.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 2. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yayınlanmaya başladığı ilk tarihten beri oyunculukları, görselliği ve konusuyla seyircilerin ilgisini üzerine toplayan Diriliş Ertuğrul 2. bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyiciyle buluştu. Sosyal medyada büyük beğeni alan dizi bu bölümüyle seyirciyi ekrana kitledi. Dizinin bu bölümde Ertuğrul ve adamlarının düşman saldırı altında olması yürekleri ağza getirdi. Diriliş Ertuğrul son bölümü 17 Aralık Çarşamba akşamı ekrana geldi.

Diriliş Ertuğrul 2. bölümde Halime ve ailesi obada, Ertuğrul ve Alpleri ise Halep yolunda saldırıya uğradılar. Ummadıkları anda saldırıya uğrayan Ertuğrul ve ailesinin yardımına kim koşacağı merak ediliyordu. Ertuğrul Halep sarayına ulaşmayı başardı ancak saraydan istediğini alma konusunda kendinden emin olan Ertuğrul'un işi kolay olmadı. Ertuğrul ve Alpleri bu yabancı şehirde pek çok zorluğa göğüs germek zorunda kaldılar. Yabancı bir şehirde Ertuğrul ve Alplerinin Diriliş Ertuğrul son bölümde ne gibi zorluklarla karşılaşacağına izleyenler tanıtlık etti.

Diğer yandan Halime'lerin uğradığı baskın herkesi sarstı. Herkesin aklında tek soru vardı: Kayı Boyu'na kimin saldırdığını düşünülüyordu. En çok da Süleyman Şah bu saldırının kimin düzenlediğini düşündü. Bu baskının ihanet mi yoksa deli cesareti mi olduğu kafasını kurcaladı. Halime Diriliş Ertuğrul 2. bölümde Ertuğrul'u tekrar görüp görmeyeceği aklından çıkmadı. Ertuğrul'un Halep'ye gitmesi Halime'yi daha da düşündürdü. Ertuğrul'u kafasından çıkaramayan Halime iyice korktu, bu duyguyu daha önce tatmamıştı. Geleceğin nasıl şekilleneceğini kestiremeyen Halime'nin kafasındaki bu sorular onu bilinmezliğe doğru götürdü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler