MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Duman'ın sevilen isminin yasak aşkı 'Kıvılcım Ural kim?' belli oldu

Duman'ın yasak aşk yaşayan ismi Kaan Tangöze'nin yasak aşkı Kıvılcım Ural çıktı. Peki, Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile yaşadığı aşkla bir anda gündeme gelen Kıvılcım Ural kimdir?

Rock grubu Duman'ın solisti Kaan Tangöze'nin yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ünlü sanatçı, Asmalımescit'te esmer bir güzelle el ele yakalandı. Eski manken Seçkin Piriler ile evli olan ünlü rockçı, esmer sevgilisiyle gece geç saatlere kadar vakit geçirdi. Sohbet edip şakalaşan, birbirlerine yemek yediren Kaan Tangöze ve yasak aşkının kahvelerini el ele tutuşarak yudumladığı gözlerden kaçmadı. Mekan çıkışında görüntülenmemek için ayrı ayrı yürüyen ikili, gözlerden uzaklaştıklarını düşündükleri sırada elele tutuştu ve bir taksiyle gözlerden uzaklaştı.

İki çocuk babası olan Kaan Tangöze bu yaptığı, Duman hayranlarını ve sevenleri adeta şok etti. 5 yıldır Seçkin Piriler ile evli olan Kaan Tangöze'nin yasak aşkının kim olduğu da belli oldu. Seçkin Piriler'le evli olan Tangöze'nin yanındaki esmer kadının, Kıvılcım Ural olduğu ortaya çıktı. Duman grubunun 2009 yılında çekilen "Elleri Ellerime" adlı şarkısının klibinde oynayan Ural'ın adı Mabel Matiz'le de aşk dedikodularına da karışmıştı. Haberimizin devamında Kıvılcım Ural kimdir? Sorusunun yanıtını bulabilirsiniz.

KAAN TANGÖZE KİMDİR?

5 Eylül 1973 doğumlu olan Kaan Tangöze, Bilkent Üniversitesi Otel Yönetimi ve Turizm Bölümü'nü bitirmiştir. ABD'de Seattle Üniversitesi'nde ekonomi üzerine yüksek lisans yaparken, Yakup Trana ile beraber müzik çalışmalarına devam eden Kaan Tangöze, 1999 yılında, Batuhan Mutlugil ve Ari Barokas'la Duman grubunu kurdu. Vokalistliğini yaptığı Duman grubunun şimdiye kadar 6 stüdyo albümü, 2 konser albümü ve 1 konser DVD'si vardır.

KIVILCIM URAL KİMDİR?

Kıvılcım Ural şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur. İstanbul doğumlu olan şarkıcının babası Mavi Işıklar grubunun eski gitaristi Fikret Ural'dır. Müzisyen ailede doğan Kıvılcım Ural çocukluğundan beri müziğe düşkün olmuştur. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşan Kıvılcım Ural müziğin yanı sıra kısa film, dizi, reklam ve müzik kliplerinde ekran yüzü olarak yer almıştır. Kıvılcım Ural son olarak "Rüya raporları" isimli müzik albümünü çıkarmıştır.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler