MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünyaca ünlü isimler 'İstanbul' için yazdı

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan patlama sonra dünyaca ünlü isimlerde saldırıyı kınadı. Sinema, müzik ve moda dünyasının önde gelen isimleri üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

41 kişinin hayatını kaybettiği Atatürk Havalimanı'ndaki patlama sonrası dünya çapında birlik mesajları veriliyor. Dünyaca ünlü isimler Instagram hesaplarından İstanbul'da yaşanan saldırıyı böyle kınadı. İşte o mesajlar...

Ünlü model Naomi Campbell bu fotoğrafı paylaşıp "Dualarım ve sevgim İstanbul ile birlikte" mesajını yazdı.

Ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, Instagram sayfasında bu fotoğrafı paylaştı. Alaş'ın mesajı ise şöyle: "Yine terör! Daha ne kadar çocuk, ana, baba, kardeş ölecek? Ne kadar ağlayacağız"

Rus model Irina Shayk ise Alaş'ın paylaşımını repost etti.


Oscar ödüllü aktör Jared Leto ile bir Türk bayrağı fotoğrafı paylaşarak "Türkiye, düşüncelerimiz ve kalbimiz sizinle birlikte" mesajını yazdı.

Paris Hilton da Türk bayraklı paylaşımında bu korkunççtrajediden etkilenen herkese dualarını gönderdiğini belirtti. Hilton, bu tür eylemleri "şuursuz şiddet" olarak nitelendirip bu duruma bir son verilmesi gerektiğini yazdı.

Ünlü şarkıcı Eros Ramazotti de saldırıyı böyle kınadı.

Ünlü rock müzisyeni Chris Cornell, 'Çok korku, çok nefret ve daha çok kaybedilen yaşamlar. Düşüncelerim bugünkü İstanbul saldırısı kurbanlarının aileleri ve arkadaşlarında.'

Rita Ora, resmi Twitter hesabından 'Tek kelimeyle çok üzgünüm. Kalbim şu an Türkiye'yle birlikte. Herkes için dua edeceğim. Ne korkunç bir dünyada yaşıyoruz' yazdı.

Madonna da Instagram hesabından şunu paylaştı: 'İstanbul için, Türkiye için dua edin. Neden bir başkasını sevmek bu kadar zor?'

Apple CEO'su Tim Cook, resmi Twitter hesabından Türkçe olarak 'Dualarımız Türk halkı için' yazdı.

Model Zara Holland da 'Dualarım ve düşüncelerim İstanbul'daki korkunç saldırıdan etkilenen herkes için' yazdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler