MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Gündeş 60 dakikada 600 bin lira harcadı!

Son zamanlarda yaptığı alışverişlerle adından söz ettiren Ebru Gündeş, yaptığı yüklü harcamalarla gündeme oturdu. İddialara göre Ebru Gündeş, yaz alışverişi için ünlü bir markadan 600 bin liralık kıyafet aldı.

Yaptığı yüklü miktardaki alışverişlerle kendinden söz ettiren Ebru Gündeş, geleneği bozmadı. Kışa hazırlık için yüklü miktarda para harcayan Ebru Gündeş bu sefer de yaza hazırlık yaptı. Söylentilere göre geçen hafta eşi Reza Zarrab'la birlikte bir alışveriş merkezindeki mağazayı gece 23.00'te açtıran sanatçı, bir saat içerisinde 600 bin lira harcadı. Şarkıcı Ebru Gündeş ailesi ve kendisi için dünyaca ünlü markaların yazlık kıyafetlerinden satın aldı.

400 BİN LİRALIK KIŞ ALIŞVERİŞİ

Yılın ilk günlerinde eşi Reza Zarrab ve Demet - Okan Kurt çiftiyle Milano'ya giden Ebru Gündeş, ülkeye ünlü markalardan alışveriş yapıp dönmüştü. Eşi Reza Zarrab ve kızı Alara için de kışlık kıyafetler alan Ebru Gündeş iddiaya göre, yaptığı alışveriş karşılığında kasaya bir ev parası bırakıp toplam 400 bin lira ödemiş. Yine personel kapısından çıkan ünlü şarkıcı, aldığı ürünlerin Kanlıca'daki yalısına gönderilmesini istemişti.

Ebru Gündeş'in geçen yıl da aynı mağazadan seçkin müşterilere verilen kartında 300 bin lira hediye parasının biriktiği öne sürülmüştü. Gündeş cephesi, 1,5 milyon TL'lik alışveriş karşılığı biriken bu hediye paranın gerçek olmadığını söylemişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler