MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Gündeş 'Gönlümün Efendisi' şarkısını kendine yasakladı

2010 yılında evlendiği Reza Zarrab'tan boşanma kararı alan Ebru Gündeş, konserlerinde artık 'Gönlümün Efendisi' şarkısını okumayacak. Çünkü bu şarkıyı eşi Zarrab için söylüyordu.

Ebru Gündeş jürisi olduğu O Ses Türkiye programının 'Yılbaşı Özel' gecesinde 'Gönlümün Efendisi' şarkısını seslendirmişti.

Boşanma kararı almasının ardından programın jürisinden de çıkan Gündeş, artık sadece sahne programlarına ağırlık verecek.

Geçtiğimiz yıl ABD'de tutuklanan eşi Reza Zarrab'a ait her şeyden de vazgeçen ve önceki gün de boşanma dilekçesini Aile Mahkemesine veren Gündeş, radikal kararlar almaya devam ediyor.

Eşi tarafından kendisine düğünde hediye edilen Kanlıca'daki ikiz yalılardan kızıyla birlikte taşınıp, otele yerleşen Gündeş, şimdi yeni bir hayat kurmak istiyor. Sahne ücretine de zam yaptıran ünlü şarkıcı artık 150 bin TL'ye sahne alacak.

Ebru Gündeş'in boşanma dilekçesini vermesinin ardından aldığı son karar ise 'Gönlümün Efendisi' şarkısını artık sahne aldığı mekan veya konser programlarında okumayacak.

Gündeş'in Zarrab'la olan 6 yıllık evliliğinden Alara Zarrab adında bir kızı bulunuyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler