MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Ebru Gündeş neden ameliyat oldu?' yanıt buldu

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, apandist teşhisi nedeniyle apar topar ameliyata alındı. O Ses Türkiye çekimleri sırasında rahatsızlanan Ebru Gündeş'in durumunun şu anda iyi olduğu öğrenildi.

O Ses Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden Ebru Gündeş, programın çarşamba günü çekimleri sonrasında apar topar ameliyata alındı. Yaşadığı ağrı nedeniyle çekimleri dahi güçlükle tamamlayan Ebru Gündeş, dün taburcu edildi. Ünlü sanatçıya apandisit teşhisi konulduğu öğrenildi. Taburcu olduktan sonra sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Ebru Gündeş, bir süre evinde dinlenecek. Cumartesi günü Kıbrıs Rocks Otel'de vereceği konser ise bu sebeple iptal edildi. Programa çıkamayacağı kesinleşen Ebru Gündeş'in yerine sahne alması için Nilüfer'le anlaşıldı.

EBRU GÜNDEŞ KİMDİR?

12 Ekim 1974'te dünyaya gelen Ebru Gündeş'in hayatı konfeksiyon işçisiyken Neşe Demirkat ile tanışmasıyla değişir. Müzik hayatına Emel Sayın'a vokalistlik yaparak başlayan Ebru Gündeş, Tanrı Misafiri adlı ilk albümüyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Oyunculuk tekliflerini de değerlendiren Ebru Gündeş, albümlerinin ismini taşıyan televizyon dizilerinde başrol almıştır. 2013 yılından itibaren O Ses Türkiye adlı yarışmada jüri üyeliği yapan başarılı sanatçı, 2010 yılında İran Azerisi iş adamı Rıza Sarraf'la evlenmiştir. 15 Ekim 2011'de kızı Alara doğmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler