MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte, Ebru Gündeş'ten ''boşanma'' açıklaması

Ebru Gündeş, hakkında çıkan iddialara ilk kez yanıt verdi. Ebru Gündeş, eşi Reza Razzab ile boşanacağı ve botoks yaptırdığı haberlerini, Lerzan Mutlu aracılığıyla yalanladı. İşte, Ebru Gündeş'in o sözleri!

Ebru Gündeş'le eşi Reza Zarrab'ın aralarının bozuk olduğu iddialarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Lerzan Mutlu, Ebru Gündeş-Reza Zarrab evliliğinin çatırdadığı haberleriyle ilgili konuştu. Lerzan Mutlu, O Ses Türkiye yarışmasındaki yeni imajıyla dikkat çeken ve botoks yaptırdığı düşünülen Ebru Gündeş ile telefonda konuştuğunu söyledi. Lerzan Mutlu, yakın arkadaşının ifadelerini aktardı:"Sosyal medyada herkes benim hakkımda yazıyor ama suratımda hiçbir şey yok bunu söylersen sevinirim. Kaşlarımı da bir teknik ile eski haline döndürdük, aslında kalem falan da yok (bu tekniği de dün telefonda uzun uzun anlattı.) Saçımda ise kaynak var ve küt kestirdim. Hatta bugün de gidip saçlarıma uzun kaynak taktırıp rengini düzelttireceğim. Ayrıca ben boşanıyor olsam ilk sen duyardın. Boşanma gibi bir şey söz konusu değil." Ebru Gündeş ile konuşmasını aktaran Lerzan Mutlu; "Ebru Gündeş benim yakın arkadaşım böyle bir şey olsa gerçekten de ilk ben duyarım." dedi.

BOŞANMA İDDİALARININ ÇIKIŞI

İddialara göre; Reza Zarrab, Ebru Gündeş'in yüksek harcamalarından rahatsızlık duymaya başlamış, ünlü sanatçıyı bu nedenle uyardığı için ikili arasında gerginlik çıkmıştı. Ebru Gündeş'in boşanmak istediği haberlerinin basına yansımasının ardından Reza Zarrab yurtdışına çıkması ise dedikoduların daha da artmasını tetiklemişti.

EBRU GÜNDEŞ KİMDİR?

12 Ekim 1974'te dünyaya gelen Ebru Gündeş'in hayatı konfeksiyon işçisiyken Neşe Demirkat ile tanışmasıyla değişir. Müzik hayatına Emel Sayın'a vokalistlik yaparak başlayan Ebru Gündeş, Tanrı Misafiri adlı ilk albümüyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Oyunculuk tekliflerini de değerlendiren Ebru Gündeş, albümlerinin ismini taşıyan televizyon dizilerinde başrol almıştır. 2013 yılından itibaren O Ses Türkiye adlı yarışmada jüri üyeliği yapan başarılı sanatçı, 2010 yılında İran Azerisi iş adamı Rıza Sarraf'la evlenmiştir. 15 Ekim 2011'de kızı Alara doğmuştur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler