MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Gündeş-Reza Zarrab evliliğinde kriz iddiası

Ebru Gündeş-Reza Zarrab evliliği hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi. Ebru Gündeş'le eşi Reza Zarrab'ın aralarının bozuk olduğu iddialarından sonra Azeri işadamı yurtdışına çıkması, iddiaları güçlendirdi.

Reza Zarrab-Ebru Gündeş evliliği üzerinde kara bulutlar mı dolaşıyor? Daha önce de aralarının kötü olduğu iddia edilen çift, bir kez daha ayrılık dedikodularıyla gündeme geldi. İddialara göre Reza Zarrab, Ebru Gündeş'in yüksek harcamalarından rahatsızlık duymaya başlamıştı ve ünlü sanatçıya sık sık uyarıda bulunması, yeni bir krize yol açmıştı. Öyle ki konserlerine eşinin özel uçağıyla giden Ebru Gündeş'in tarifeli uçak kullanmaya başladığı gündeme gelmiş, ünlü sanatçıyı havaalanı servis aracında görenler şaşkınlık şaşkınlıklarını gizleyememişti. Ebru Gündeş'in ise eşine ait olan hiçbir şeyi kullanmama kararı aldığı "Ebru Gündeş, eşine restki çekti." haberleriyle duyurulmuştu.

Ebru Gündeş'in boşanmak istediği haberlerinin basına yansımasının ardından Reza Zarrab yurtdışına çıktı. Dubai'ye gittiği söylenen Azeri İş Adamı Reza Zarrab'ın ayrılık söylentilerinin arttığı bir dönemde ailesinden uzaklaşması, dedikoduların gerçek olma ihtimalini daha da güçlendirdi.

EBRU GÜNDEŞ'İN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Aşırı harcamaları nedeniyle eşi Reza Zarrab arasının bozulduğu iddialarıyla gündeme gelen Ebru Gündeş, O Ses Türkiye'de boy göstermeye başladı. Uzun süre sonra yarışmayla ekranlara geri dönen Ebru Gündeş 'in son hali sosyal medyada çok konuşuldu. Göz altlarını dolduran Ebru Gündeş'in şiş yüzü şaşırttı. Sosyal medyada da Gündeş'in estetik ve botoks sebebiyle bu hale geldiği konuşuldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler