MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Polat'tan kahkahalara boğan cevap

Her cumartesi ünlü isimleri ağırlayan, Okan Bayülgen'in sunduğu Dada Dandinista son bölümüne Ebru Polat konuk oldu. Okan Bayülgen, güzel şarkıcının klipteki sahnelerini diline dolayınca Ebru Polat'ın tepkisi stüdyodakileri kahkaha boğdu.

Star TV'deki Dada Dandinista programının bu haftaki canlı yayın konuklarından birisi de Ebru Polat'tı. Ünlü şarkıcının "Şerefsiz" klibi hakkında Okan Bayülgen'in yaptığı yorumlar stüdyodakileri kahkahaya boğdu ancak asıl kahkaha Ebru Polat'ın Okan Bayülgen'e verdiği cevaptan sonra koptu.

Okan Bayülgen'in sunumu ile gerçekleşen Dada Dandinista; ''Medya Arkası", sosyal medyada deprem etkisi yaratan "En Acıtıcı Bölüm", konukların mazisini deşen "Geçmişini Silemezsin" bölümlerinden oluşuyor.

Okan Bayülgen medya arkası bölümünde Ebru Polat'ın "Şerefsiz" klibindeki havuzdan çıkış sahnesini diline doladı. Bunun üzerine Polat "Senin var ya boyun posun devrilmesin diyeceğim ama... Bir şeyde yok!" diyince stüdyo kahkahalarla inledi.

EBRU POLAT KİMDİR?

1 Haziran 1983 doğumlu olan Ebru Polat, İzmir'de doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra bir süre avukatlık yapan Ebru Polat, hayatını tamamen değiştirecek bir kararla işini bırakıp müziğe yöneldi. Ebru Polat, Londra'ya giderek Royal Akademi'de müzik eğitimi aldı. Türkiye'ye döndükten sonra ilk albümü Çetin Ceviz'i piyasaya çıkartan güzel sanatçı fiziğiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler