MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ece Erken'den eşine şok darbe

Eşinden boşanmasıyla gündeme gelen Ece Erken'den eşine şok darbe geldi. Ece Erken'in Serkan Uçar'ın oğlu Eymen'i 15 günde bir yalnızca 8 saat görmesini istemesi ikilinin arasını iyice bozdu.

Kısa bir süre önce anne olan Ece Erken, 1 yıllık eşi Serkan Uçar'dan boşanma kararı aldı. Ünlü sunucunun bir süre önce sosyal medya hesaplarından 'Uçar' soyadını kaldırması boşanma iddialarına neden olmuş. Ece Erken birinci ağızdan ayrılık iddialarını yalanlamıştı. Ancak 10 gündür Çeşme'de tatil yapan çiftin birkaç gündür ayrı yerlerde denize girmeleri dikkat çekti. Sonrasında; Ece Erken'in sosyal medya hesaplarından eşinin fotoğrafını silmesi, boşanma iddialarını kuvvetlendirdi. Ece Erken'in oğlu ve kendisiyle yeteri kadar ilgilenmediğini düşündüğü 1 yıllık eşi Serkan Uçar'dan boşanma kararı aldığı öğrenildi.

ECE ERKEN TÜM FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Daha önce eşinin soyismini silen Ece Erken'in bu kez de Instagram profilindeki Serkan Uçar'a ait tüm fotoğrafları silmesi de boşanma iddialarını kuvvetlendirdi. Eşi Ece Erken'in fotoğraflarını silmesi üzerine Serkan Uçar da buna karşılık oğulları Eymen Kartal'ın fotoğrafını koyarak 'Tek aşk' yazdıktan sonra Instagram hesabını kilitledi.

ÜNLÜ SUNUCU İDDİALARI DA DOĞRULADI

Evliliğin ilk dönemlerinde Ece Erken'in Serkan Uçar'ın ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edildiği, bu sebeple çiftin boşanacağı konuşulmuştu. Çift evlendiğinden beri de sık sık boşanma iddiaları gündeme geliyordu ancak çift daha önce bu iddiaları hiç yanıtlamamıştı. Bu kez iddialar birinci ağızdan Ece Erken'den doğrulandı: "Evet, boşanıyoruz. Evleri ayırdık ve ben davayı açtım. Anlaşmalı olarak boşanacağız, ikimizin de birbirinden herhangi bir talebi yok." dedi. Serkan Uçar'ın ise yakın çevresine"Ece'nin neden boşanmak istediğini ben de bilmiyorum, şaşkınım. Yakında nedenini göreceğim" dediği de konuşuluyor.Eşine boşanma davası açan Ece Erken, Serkan Uçar'ın oğlu Eymen'i 15 günde bir yalnızca 8 saat görmesini istedi. Bu talep çiftin arasını daha da gerdi.

ECE ERKEN KİMDİR?

1978 doğumlu olan Ece Erken, ilk olarak Kral TV'de ekran gelmeye başlamıştır. Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalışan ünlü sunucu, Televizyonculuktaki ilk işine Star TV'de başlamıştır. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalışmıştır. Ece Erken, radyo ve televizyon sunuculuğundan sonra 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynamıştır. Lise Defteri adlı dizide Nil rolünü canlandırmıştır. Birkaç dizide rol aldıktan sonra programcılığa geri dönen Ece Erken, Atv'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sunmuştur. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını sunmuştur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler