MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ece Erken'in boşanma dilekçesi şok etti

Kendisinden 11 yaş küçük eşinden boşanmaya hazırlanan Ece Erken'in boşanma dilekçesi ortaya çıktı. Koruma talebinde de bulunan Ece Erken'in dilekçedeki ifadeleri şok etti.

Geçtiğimiz yıl Haziran'da evlenen Ece Erken'in boşanma dilekçesi ortaya çıktı. Oğlunun babası Serkan Uçar'dan boşanmak için dava açan Ece Erken'inin boşanma dilekçesi evliliğine dair çarpıcı iddialarıyla şaşırttı. Ünlü sunucu, eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini ve psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdü. Ece Erken'in dilekçesi sonrasında karar veren mahkeme, Serdar Uçar'ın Ortaköy'deki müşterek konutunun Ece Erken'e ve oğluna tahsis edilmesine karar verdi. Psikolojik sağlığının yerinde olmadığı düşünülen Serdar Uçar'ın silahlarını da polise teslim etmesine, öfke kontrolü için bir sağlık kuruluşuna muayene olmasına ve gerekirse tedavisinin sağlanmasına karar verildi.

ECE ERKEN'İN AİLESİNİ DE AŞAĞILIYORDU

Ece Erken'in Serkan Uçar hakkındaki iddialarına göre; Ece Erken'e ait Ortaköy'deki evde oturan çiftin evliliği, Serkan Uçar'ın kusurlu hareketleri nedeniyle çatırdamaya başlamıştı. Serkan Uçar, eşine sık sık onur kırıcı davranışlarda bulunuyor, tehdit ediyor ve şiddet uyguluyordu. Ece Erken'in ailesini de aşağılayan Serkan Uçar, her defasında özür diliyor ancak davranışlarını düzeltmiyordu.

DEFALARCA POLİS İMDAT'I ARAMIŞ

Hamileliği süresince eşinin gösterdiği şiddet eğilimi nedeniyle defalarca hastaneye gitmek zorunda kaldığını söyleyen Ece Erken, kocasının bu davranışları nedeniyle çocuğunu kaybetme tehlikesiyle karşılaştığını öne sürdü. Dilekçedeki bir diğer ifade ise Ece Erken'in kocasıyla kavga ettiği bazı zamanlar 155 Polis İmdat'ı aradığı, hayatından endişe ettiği gerekçesiyle yardım istediğiydi. Tüm bu olumsuzluklardan sonra çocuğunu dünyaya getiren Ece Erken'in kocasının düzeleceğine, şiddet eğiliminden vazgeçeceğine inandığı için beklediği anlatıldı.

SENİ ÖLDÜRECEĞİM

Ece Erken'in şiddet eğilimi nedeniyle kocasından ısrarla doktora gitmesini istediği kaydedilen dilekçede şu ifadeler yer aldı: "Doktora giden Serkan Uçar başladığı tedaviye, evlilikte olduğu gibi gönüllü davranmadı. Son dönemde hem eşini hem de eşinin ailesini ölümle tehdit etmeye başladı. Geçtiğimiz ay kocası tarafından Ece Erken'in cep telefonuna '"Seni öldüreceğim. Seni keseceğim. Bunları mahkemeye ver. Beni ne yapacaksın kapıdayım, al beni içeri. Ulan sen beni bırakırsan seni öldürürüm. Senin sonun olurum. İlk seni sonra kendimi öldüreceğim. Bunu bil' şeklinde mesajlar geldi.

ECE ERKEN KİMDİR?

1978 doğumlu olan Ece Erken, ilk olarak Kral TV'de ekran gelmeye başlamıştır. Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve son olarak Radyo Viva'da çalışan ünlü sunucu, Televizyonculuktaki ilk işine Star TV'de başlamıştır. Daha sonra, Kanal 6, Number One TV, Genç TV'de çalışmıştır. Ece Erken, radyo ve televizyon sunuculuğundan sonra 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrolde oynamıştır. Lise Defteri adlı dizide Nil rolünü canlandırmıştır. Birkaç dizide rol aldıktan sonra programcılığa geri dönen Ece Erken, Atv'de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yapmıştır. FOX TV'de "Aç Aç Kazan" adlı programı sunmuştur. 2011 yılında ise Kanaltürk 'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını sunmuştur.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler