MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ece söylediklerinin hesabını verecek

Ece Erken'in 2.5 yıl hapsi isteniyor...

Ünlü sunucu Ece Erken hakkında Mehmet Ali Erbil'e yolladığı cep telefonu mesajında, Demet Akalın ile Elif Güvendik için "Bu paralı kadınları Demet ile Elif'i üzerime salıyorsunuz" diyerek hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davanın görülmesine başlandı. Erken'in "hakaret" suçunu iki kişiye karşı işlediği iddiasıyla 2.5 yıla kadar hapsi isteniyor.

****************************************[****
DEMET AKALIN (FOTO - GALERİ)

**](http://birbak.mynet.com/galeri/demet-akalin/31/224506)******************************************

"ECE ERKEN'DEN ŞİKAYETÇİYİM"
İstanbul 5. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya şikayetçi Elif Güvendik ve taraf avukatları katılırken Demet Akalın ve Ece Erken duruşmaya gelmedi. Duruşmada ifade veren Elif Güvendik, olay günü rahatsız olan Mehmet Ali Erbil'i kaldığı hastanede Demet Akalın'la birlikte ziyarete gittiklerini belirterek, "Ece Erken'in Mehmet Ali Erbil'e suça konu olan mesajı çekmiş. Bize de Mehmet Ali Erbil söz konusu mesajı gösterdi. Ayrıca bu mesajı orada bulunan başka kimseler de gördü. Sonra basında yayınlandı ve tüm kamuoyu öğrendi. Şikayetçiyim" dedi. Sanık Ece Erken'in avukatı Tülay Ketenci ise şikayetçi Elif Güvendik'in beyanlarını kabul etmediklerini belirterek, sanık Ece Erken'i bir sonraki celsede hazır edeceğini söyledi. Hakim Cüneyt Akdeniz, şikayetçi Demet Akalın ile sanık Ece Erken'in bir sonraki duruşma günü hazır edilmeleri için süre vererek duruşmayı erteledi.

ECE ERKEN - DAVUT GÜLOĞLU (FOTO GALERİ)

ERKEN'İN 2.5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR
Demet Akalın ve Elif Güvendik'in şikayeti üzerine Ece Erken hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianamede, Ece Erken'in 27 Aralık 2010'da Mehmet Ali Erbil'in cep telefonuna her iki şikayetçiyle ilgili olarak "...Ben gerçekleri yazıyorum. Twitter'a bu paralı kadınları Demet ile Elif'i üzerime salıyorsunuz" şeklinde hakaret içerikli mesaj yolladığı belirtiliyor. Şikayetçilerin uzlaşmayı kabul etmedikleri, Erken'in de suçlamayı reddettiği ifade edilen iddianamede, Ece Erken'in hakaret suçunu iki kişiye karşı işlediği gerekçesiyle toplam 1 yıldan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması isteniyor.
"SÖYLEDİKLERİNİN HESABINI VERECEK"
Elif Güvendik, sosyal paylaşım sitesi üzerinden de şu mesajları yayınladı; "Ece gelmedi ama bir dahaki celseye zorunlu gelecek. Adalet'ten kaçılmaz. Ece Erken'in bana ettiği hakaret davasından şimdi çıktım. Herkes adalet karşısında yaptıklarının ve söylediklerinin hesabını verecek."

DHA

Vitrin


En Çok Aranan Haberler