MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eda Akkaya kimdir? Survivor 2016'ının aykırı ismi oldu

Survivor 2016'da ünlüler takımında yer alan Eda Akkaya, yarışmanın son bölümünde dikkat çeken isimlerinden oldu. Avatar Atakan ve Eda Akkaya arasındaki konuşmalar Survivor 2016 takipçilerini çok şaşırttı. Peki Eda Akkaya kimdir?

Birbirinden iddialı ve farklı karakterleri bir araya getiren Survivor'ın 2016 sezonu oldukça çekişmeli başladı. Yarışmada ilk günlerden dikkat çeken isimlerden biri de Eda Akkaya oldu. Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Eda Akkaya'nın ünlüler takımındaki diğer isimlerden uzak kalması ve yarışmacı arkadaşları hakkındaki yorumları Survivor takipçilerinin gözünden kaçmadı. Eda Akkaya, daha ilk haftadan Nagehan Karadere ve Yılmaz Morgül ile girdiği tartışmalarla dikkatleri üzerine çekti. Survivor'ın aykırı ismi olarak anılmaya başlayan Eda Akkaya, son ekrana gelen bölümde Avatar Atakan ile bir tartışma yaşadı. Avatar Atakan'ın samimi bulmadığını ima etmesine sinirlenen Eda Akkaya, "Kusura bakma, senin yaptığın konuşma bana tamamen sahte geliyor." diyerek tepkisini ortaya koydu. Peki sivri dili ve soğuk tavrıyla bir anda tüm yarışmacıların hedefi haline gelen Eda Akkaya kimdir?

EDA AKKAYA KİMDİR?

8 Kasım 1990 tarihinde, İstanbul'da doğan Eda Akkaya, uzun süre jimnastikle ilgilenmiştir. Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra kariyerine oyunculukla devam eden Eda Akkaya, Gürkan Uygun'un başrolünde yer aldığı Kaçak dizinde boy göstermiştir. Ayrıca İlişki Durumu Karışık, Çeyrek İle Zeyrek, Üç Arkadaş, Ankara'nın Dikmeni, Kahireli Palas, Bugünün Saraylısı ve Tut Sözünü gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler