MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Elçin Sangu Kiralık Aşk'tan ayrılıyor mu? Şaşırtan iddia

Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni gözdesi oldu. İddialara göre yakışık oyuncu yeni dizisi için Elçin Sangu'yu istedi. Haberin medyada geniş yankı bulması ardından 'Elçin Sangu Kiralık Aşk'a veda mı ediyor?' iddiaları gündeme geldi.

Daha önce Tükenmişlik Sendromu'na yakalandığı, bu nedenle Kiralık Aşk'a veda edeceği iddialarıyla gündeme gelen Elçin Sangu'dan yeni bir haber var. Söylentilere göre iki yıl aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, kendisine Elçin Sangu'nun eşlik etmesini istiyor. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstleneceği öğrenilen dizi için Cansu Dere isminin de geçtiği ancak yakışıklı oyuncunun tercihini Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu'dan yana kullandığı konuşuluyor. Peki bu durumda Elçin Sangu Kiralık Aşk'tan ayrılacak mı? Herkesin aklına gelen bu soruyla ilglili herhangi bir açıklama gelmedi ancak güzel oyuncunun ajansını değiştirerek Kıvanç Tatlıtuğ'un bağlı olduğu Gaye Sökmen Ajans'a geçmesi kafa karışıklığı yarattı.

Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Defne rolüyle gönülleri fethetmeyi başaran Elçin Sangu, kısa bir süre önce verdiği röportajda Kıvanç Tatlıtuğ'u yere göğe sığdıramamış, ünlü oyuncu hakkında övgü dolu sözler söylemişti. Kiralık Aşk dizisinden önce Kurt Seyit ve Şura dizisinde boy gösteren ve o dizide ilk kez Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçen Elçin Sangu, yakışıklı oyuncu için; "Göründüğünün aksine çok iyi ve mütevazı bir insanmış" açıklamasını yapmıştı.

KİRALIK AŞK İLE DİKKAT ÇEKTİ

Barış Arduç'la birlikte yakaladığı uyum ve doğuştan kızıl saçlarıyla dikkat çeken Elçin Sangu, daha önce pek çok projede yer alsa da asıl çıkışını Kiralık Aşk dizisiyle yaptı. Sık sık rol arkadaşıyla yakıştırılan Elçin Sangu, 32 bin kişinin katıldığı anketle de başarısını kanıtladı. "Bir günlüğüne bir dizi karakterinin yerine geçmek istesen bu kim olurdu" sorusuna %51 oy oranıyla Elçin Sangu adı verildi. Güzel oyuncunun Kiralık Aşk'tan ayrılması halinde aynı başarıyı yakalayıp yakalamayacağı merak konusu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler