MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elçin Sangu'dan rekor kıran paylaşım

Elçin Sangu'nun Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf yine büyük ses getirdi. Kiralık Aşk dizisiyle dikkat çeken Elçin Sangu, bu kez Instagram hesabından annesiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Star ekranlarında fırtınalar estiren Kiralık Aşk dizisinin Defnes'si Elçin Sangu, Instagram fotoğraflarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce paylaştığı küçüklük fotoğrafıyla beğeni yağmuruna tutulan Elçin Sangu, bu kez annesiyle çekilmiş bir fotoğrafını yayınlandı. Yaz aylarının en sevilen dizilerinden olan ve yeni sezonda da devam edecek Kiralık Aşk dizisiyle ciddi bir hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncunun annesiyle çekilmiş fotoğrafı, kısa sürede onlarca kişi tarafından beğenildi.

"GÜZELLİĞİ ANNESİNDEN"

Elçin Sangu'nun 'Anne anne anneciğimmm' notuyla yayınladığı fotoğraf ilgi odağı oldu. Genç oyuncunun takipçileri, anne Sangu'ya da övgüler yağdırdı. Bazı takipçileri "Güzelliğini annesinden almış, yorumlarında bulundu."

"TAM ÇİRKİN ÖRDEK YAVRUSU HİKAYESİ"

Çocukluğunda çok çirkin olduğunu söyleyen Elçin Sangu, daha önce verdiği bir röportajda çocukluğunu şu kelimelerle tarif etmişti; "Darwin'in evrim teorisine kanıt olarak derecede çirkin ve yaramaz bir çocuktum. "Evlat olsa sevilmez" derken bir anda kuğuya dönüştüm. Tam bir çirkin ördek yavrusu hikayesi benimki."

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler