MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elijah Wood: 'Hollywood'da çocuklar cinsel istismara maruz kalıyor'

'Yüzüklerin Efendisi'nin Frodo'su Elijah Wood Hollywood'da reşit olmayan çocuk sinema oyuncularının cinsel istismara maruz kaldığını iddia etti.

ABD'li ünlü oyuncu Elijah Wood, Hollywood sinemasında çocuk oyuncuların düzenli olarak cinsel istismara uğradığını söyledi. Wood, çocuk oyuncuların çeşitli partilerde sinema endüstrisinden kişilerle sürekli cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürdü.

Sunday Times'a konuşan ünlü oyuncu, Hollywood'da çocuklara yönelik cinsel istismarın salgın halinde olduğunu ve sistematik bir şekilde gerçekleştiğini söyledi.
'ANNEM SAYESİNDE BENİM BAŞIMA GELMEDİ'

Elijah Wood ve Leonardo Di Caprio, çocukluk yıllarında.

Kendisi de henüz 8 yaşında Geleceğe Dönüş (2) filmiyle Hollywood'daki sinema endüstrisiyle tanışan Elijah Wood, annesinin koruyuculuğu sayesinde cinsel istismara maruz kalmaktan kurtulduğunu belirtirken; birçok çocuk oyuncunun ise, 'yılanlara yem olduğunu' söyledi. Yaşananların organize bir şekilde gerçekleştiğini söyleyen Wood, 'Kurbanların sesi güç sahipleri kadar duyulmadığı için olaylar kamuya yansımıyor' dedi.

Wood'un ifadelerine yer verilen Sunday Times haberinde, oyuncu Corey Feldman'ın benzer tanıklığı da yer buldu.Çocuk oyuncuları istismardan korumak için kurulan 'Bizparents Foundation'ın eş kurucusu Anne Henry de, Hollywood'da 100 civarında çocuk istismarcısının eylemlerine devam ettiklerini tahmin ettiğini söyledi

Wood, daha sonra Twitter hesabından 'Bu olaylar benim birebir tanık olduğum şeyler değil, izlediğim belgeseller ve konu hakkında okuduklarımdan ortaya çıkan sonuçlar. Bu konuda bir an önce bir şeyler yapılmalı ve soruşturma açılmalı' açıklamasında bulundu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler