MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elnur Hüseynov O Ses Türkiye'de soluksuz dinlendi

Ekranların sevilen yarışma programı O Ses Türkiye'de seyircilerden büyük ilgi toplayan Elnur Hüseynov ayakta alkışlandı. Sosyal medyada sayfalarca methiye düzülen yarışmacının sesi yabancı starlara benzetildi.

TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye'nin bu geceki bölümünde, yarışmacı Elnur Hüseynov jüriden tam not aldı. Seyircilerin de beğenisini toplayan Azeri yarışması herkesi mest etti. İlk başta şarkıcı Hadise Elnur Hüseynov'a dönerken, daha sonra diğer jüri üyeleri butona basarak Azeri yarışmacının kendisini seçmesini istedi. Sesi kadar dış görünüşü ile de ilgi toplayan yarışmacı geceye damga vurdu.

Azerbaycanlı yarışmacı Elnur Huseynov, O Ses Türkiye sahnesinde 'Lutch' isimli şarkıyı seslendirdi. Elnur Hüseynov, daha sonra söylediği yabancı parçalarla da programa damga vurdu, seyirci yarışmacıyı alkış yağmuruna tutunca, Elnur Hüseynov türkçe şarkılar da seslendirdi. Sertap Erener'in 'Aşk' ve İlhan Şeşen'den 'Ellerimde Çiçekler' şarkısını söyleyen yarışmacıya sempatik jüri üyesi Gökhan Özoğuz eşlik etti, beraber 'Ellerimde Çiçekler' şarkısını seslendirdiler.

Gökhan ilk kez böyle bir ses duyduğunu belirtirken, Elnur Huseynov daha önce Rusya Ses yarışmasından teklif geldiğini ama İstanbul'a gitmek istediğini ayrıca belirtti. Athena Gökhan ilk defa bir yarışmacının bu kadar alkışlandığını söyledi. Acun Ilıcalı ve jüriden büyük beğeni alan Elnur, Ebru Gündeş'le yarışmaya devam etme kararı aldı. Bu karar Ebru Gündeş'i şok etti. Çok güzel bir sesi takımına katan Ebru Gündeş şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemedi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler