MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emanet final yaptı

Emanet 13. bölümle ekranlara veda etti. Emanet final bölümünde Zelal'in hamile olduğu öğrenildi. Emanet final bölümü 24 Kasım Pazartesi 20.00'de yayınlandı.

Ekranların ilgi gören dizisi Emanet 24 Kasım Pazartesi akşamı ekranlara veda etti. 13. bölümde Simge hayati bir bilgiyi Zelal'le paylaşmak istedi. Zelal, aklının ucundan bile geçmeyecek olan bu bilgiyi öğrenecek mi merak konusu oldu. Emanet final bölümü Fox Tv'de ekrana geldi.

Mehmet Akif Alakurt, Özlem Yılmaz, Engin Şenkal gibi oyuncuların yer aldığı dizi, yayınlanmaya başladığı günden beri izleyiciye sürükleyici anlar yaşattı ancak ekip final yapma kararı aldı. Finalde Fırat'ı takıntı haline getiren Simge, Halit'in katilinin Fırat olduğunu söylemek istedi. Zelal'in gerçekleri bilmediğinin farkında olan Simge nasıl bir yol izleyecektir merak edildi. Emanet final bölümünde Fırat, Zelal'i kaybetmemek için elinden geleni yaptı. Simge'nin tehditlerine karşı sessizliğini korudu. Meryem Sermanlı, torunu Aslan ile evlenecek olan Simge'ye evlilik sözleşmesi imzalattı. Aslan, Simge'nin sürekli yalan söylediğini fark etti. Üstelik Fırat'ı hala takıntı haline getirmişti. Bu olaylarla birlikte Simge ve Aslan ayrıldı. Simge'nin artık kaybedecek bir şeyi yoktu.

Emanet final bölümünde Zelal hamile kaldı, bu haber onu çok mutlu etti, kendi elleriyle haberi vermek için hazırlıkları yaptı. Fırat, Zelal'in hamilelik haberine çok sevindi. Bu bebekle Zelal'in ondan ayrılmayacağını düşündü. Her şeyi itiraf etmeye hazırlanan Simge hamilelik haberine çok sinirlendi, sinirini Zelal'den çıkarmak istedi. Gerçekleri Zelal'e anlatmak isteyen Simge, Ekrem'le birlik oldu. Ekrem ve Simge'nin önünde hiçbir engel yoktu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler