MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emel Özkılıştaş'ın gözyaşları, İşte Benim Stilim All Star'a damga vurdu

Tv8 ekranlarının sevilen stil yarışması İşte Benim Stilim All Star'da yine göz yaşı vardı. Olaylı yarışmacılarıyla dikkat çeken İşte Benim Stilim All Star'da bu kez yarışmanın Zennubesi Emel Özkızıltaş gözyaşlarına boğuldu. İşte, Emel Özkızıltaş'ın duygusal anları!

Ekranlarda fırtınalar estiren moda programı İşte Benim Stilim All Star'ın 24 Kasım günü yayınlanan bölümünde Emel Özkızıltaş'ın gözyaşları konuşuldu. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini, Öykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği yarışmada birbirinden iddialı ve renkli yarışmacılar jüri üyelerinin gözüne girebilmek için tüm hünerlerini sergilerken, zaman zaman duygusal anlar yaşanıyor. Dev isimlerin jüri koltuğuna oturduğu İşte Benim Stilim All Star'ın son yayınlanan bölümüne bu kez yarışmacının renkli siması Emel Özkızıltaş damga vurdu.

İVANA SERT'İN SÖZLERİ GÜLDÜRDÜ

O Ses Türkiye 24 Kasım Salı günü yayınlanan bölümünde Emel Özkızıltaş, jürinin övgüleri karşısında gözyaşlarını tutumadı. Emel'in giydiklerini güzel taşıdığını ve dönem kadını olduğunu söyleyen İvana Sert'in güzel yorumları Emel Özkızıltaş'ı gözyaşları içinde bıraktı. İvana Sert, "Modern ve çok güzel ne giysen taşıyorsun, dönem dönem olmuyor. Çok tatlısın ama çantaya bayıldım. Eldiven takmasaydın farklı olurdun. Çok yakışmış ekoseler, üstündeki miniye doğru uymuş. Harika görünüyorsun bugün, çok tatlısın" dedi. Emel Özkızıltaş, olumlu tepkiler üzerine mutluluk gözyaşları döktü.

Kemal Doğulu'nun esprisi ise bir anda hem Emel Özkızılaş'ı hem stüdyoodakileri güldürdü. Kemal Doğulu'nun Emel Yerlitaş diye yorum yapması Ayşegül'ün arkadan Kemal Bey bir kere bana Ayşegül Yerlitaş demedi o kadar benzer kombin yaptım demesi ise arkadaşlarını güldürdü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler