MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emrah hayranı kuaför sektörde çığır açtı, kestiği saçları çerçeveletiyor

Yıllardır Emrah'ın hayranı olan kuaför Anıl Yalnız şarkılarını filmlerini ve dizilerini takip ettiği ünlü sanatçının saçlarını bir buçuk yıldır tıraş ediyor. Kestiği saçları ise özel tarihlerle çerçeveletip sergiliyor.

Bu hikayenin kahramanı olan genç kuaförün Emrah fanatikliği de burada ortaya çıkıyor. Kestiği saçları süpürü yere atmak yerine toplayıp dükkanında sergiliyor. Üzerlerine kesim tarihini de yazmayı ihmal etmeyen gerçek bir hayran o.

Emrah'ın şarkılarını, filmlerini ve dizilerini takip eden, albümlerini, fotoğraflarını biriktirip koleksiyon yapan Yalnız, tanışıp berberi olduğu sanatçıyı bir buçuk yıldır özel bir şekilde tıraş ediyor.

Ne diyelim taraflar mutluysa bize de hayırlı saç biriktirmeler demek düşer. Emrah da bu durumdan oldukça memnun olsak gerek ki berberinde değişiklik yapmaya gitmemiş. Buradan da sonuç olarak anlıyoruz ki Emrah hayranlarının sevgisine çok hasret kalmış. Aksi halde böyle bir şeye izin vermesi düşünülemezdi. Allah herkese böyle hayran nasip etmez.

1971 Diyarbakır doğumlu olan Emrah Erdoğan'ı biz "Küçük Emrah" olarak tanıdık. Kendisi 80 yılların başında yanık sesi ve acıklı bakan kaşları ile hayatımıza giren küçük bir çocuk sanatçıydı. 80'li ve 90'lı yıllarda hem albümleri hem oynadığı sinema filmleri ve dizileri ile arabesk kültürünün önemli figürlerinden biri oldu. O yıllarda genç kızların sevgilisi olmasına oldukça alışmıştık.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler