MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Emre Sertkaya kimdir?' Hayatı haberimizde

O Ses Türkiye şampiyonu bu sene Emre Sertkaya oldu. Peki, O Ses Türkiye sayesinde adını geniş kitlelere duyuran Emre Sertkaya kimdir? İşte vatandaşların merak ettiği o soruya yanıt!

Televizyon dünyasının fenomen ses yarışması programı O Ses Türkiye büyük finali dün gece nefes kesen bir mücadeleyi ekrana taşıdı. Yarışmacılar kadar jüri üyelerinin de iddialı olduğu O Ses Türkiye'nin yeni şampiyonu Emre Sertkaya oldu. Şampiyonunu ilan edilmesi ardından pek çok kişi "Emre Sertkaya kimdir?" sorusunu sordu. Duygu yüklü sesiyle ve türkü söylerken döktüğü gözyaşlarıyla hafızalara kazınan O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya hakkındaki detayları sizler için derledik.

EMRE SERTKAYA KİMDİR?

O Ses Türkiye'de gerçekleştirdiği bütün performanslarda adeta kendinden geçen ve yarışmanın başından beri en çok konuşulan isimlerinden biri olan Emre Sertkaya, 20 yaşında. Lise mezunu olan ve konservatuvara hazırlanan Emre Sertkaya, hayatını İstanbul'da sürdürüyor. Aslen Batmanlı olan Emre Sertkaya, O Ses Türkiye'ye ilk olarak Yüksek Sadakat grubuna ait "Haydi Gel İçelim" şarkısıyla çıktı. Ebru Gündeş ile Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinin döndürmeyi başaran genç yarışmacı, jüri tercihini Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinden yana kullandı. İlk başta sadece iki jüri üyesini döndürmeyi başaran Emre Sertkaya, sonrasında Minnet Eyleme ile farklı bir ses tonu sergileyerek diğer jürileri de etkilemeyi başardı. Emre Sertkaya'ya şampiyonluğunu getiren ise "Haberin Yok Ölüyorum" şarkısı oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMAMIŞTI

O Ses Türkiye'yi birinci olarak tamamlayan Emre Sertkaya, çeyrek finale gözyaşlarıyla damga vurmuştu. Çeyrek final için "Saçlarını Yol Getir" parçasını seçen genç yarışmacı, Emre Sertkaya yarı finale çıktığında da çok duygulandı. Gözyaşlarını tutamayan Emre Sertkaya, Batman'daki ailesine selam söylerken yarışmadan önce heyecanlı olduğunu ve bunu performansına yansıtmamak için 'Saçlarını Yol Getir' parçasını akışına bıraktığını belirtmişti.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler