MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'den sürpriz birliktelik

Hande Doğandemir ve Engin Öztürk yeni bir birlikteliğe adım attı. Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başladığı öğrenilen Hande Doğandemir ve Engin Öztürk beraberliği sosyal medyaya bomba gibi düştü. En son Bana Masal Anlatma filmindeki oyunculuğuyla kendinden söz ettiren Hande Doğandemir, bir zamanlar Okan Yalabık'la birlikteydi.

Muhteşem Yüzyıl'ın Pargalı İbrahim'i Okan Yalabık'tan ayrılan Hande Doğandemir, dizinin Şehzade Selim'i Engin Öztürk'le yeni bir ilişkiye başladı. Hande Doğandemir ile Engin Öztürk'ün bir restoranda çekilen samimi fotoğrafları önceki gün sosyal medyaya düştü. İkilinin kısa bir süre önce aşk yaşamaya başladığı öğrenildi. Fotoğraf iki ünlü oyuncunun hayranlarını şoke etti. Çünkü Hande Doğandemir, Engin Öztürk'ün eski aşkı Türkü Turan'la çok yakın arkadaştı. Okan Yalabık ve Hande Doğandemir uzun süre aşk yaşamış ikili daha sonra sürpriz bir şekilde ayrılma kararı almıştı.

HANDE DOĞANDEMİR KİMDİR?

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümü 2009 mezunudur. Televizyon ve iletişim sosyolojisi üzerinde çalışma yaparken kamera arkasında çalışmaya başladı ve kamera arkasında çalıştıktan sonra oyunculuğa başladı. Oyunculukla birlikte Trt 'de sunuculuk yaptı.

Sinema kariyerindeki ilk filmi, Burak Aksak'ın "Bana Masal Anlatma" adlı filminde başrol olarak Ayperi karakterini canlandırdı. Aylin Zoi "Mecaz" adlı müzik klibinde oynadı. 2015 yılında Kerem Deren yazdığı başrolünü oynadığı Kod Adı Racon adlı dizide "Yağmur" karakteri canlandırdı.

Nejat İşler ile Browni intense reklamında vamp kadını canlandırdıktan sonra dikkat çekti. Ardından katıldığı Onur Ünlü'nün yönettiği Şubat dizisinde geleceği düşünceleri gören lunapark sahibinin kızı "Elem" (fantastik) karakteriyle birlikte eşzamanlı konuk oyuncu olarak tek bölümlük Leyla ile Mecnun dizisinde hiç konuşmadan insanlara gülen "Şans" karakteri ve sunmaya devam ettiği "Hatırlar Mısınız?" programıyla akıllarda yer edindi. Hemen peşinden Güneşi Beklerken dizisinde liseli atletizm sporcusu "Zeynep" rolüyle başrolde oynayarak tanındı.

Ardından aynı sezon "İbret ailem" adlı yaz dizisinde albenili ipek karakteriyle absürt-komedi oynadı. Konuk oyuncu olarak tek bölümlük Vanlı depremzedeyi oynadığı Böyle Bitmesin dizisi hariç bir süre sadece sunuculuk yaptı.

Kamera arkasında gelen tekliflerle başrollerini oynadığı kısa süreli Keskin Bıçak ve Kahramanlar dizileriyle oyunculuğa adım attı. Sonrasında 2010'da kamera arkasında çalışmaya devam ederken Altan Gördüm ve Vahide Perçin'den Akademi 35buçuktan oyunculuk eğitimi aldı.

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur.

2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı Kanal D dizisinde Selim Yaşaran karakterine hayat verdi. Dizi Engin Öztürk'ün Türkiye ve Arap ülkelerinde tanınmasına sebep oldu. Dizinin 2012 yılında sona ermesi üzerine üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı hem de barmenlik yaptığı barın sahibi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlendiği Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterini canlandırdı. Bunun yanı sıra Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyil dizisinde II. Selim rolünü üstlendi. Daha Kanal D'de yayınlanan Hayat Yolunda dizisinin kalp doktoru Cem Korcan rolüne hayat verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler