MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Ersin Korkut dayak yedi' iddialarıyla ilgili şaşırtıcı gelişme

Ersin Korkut'un havalimanında dayak yediği iddiasıyla yayınlanan görüntülerin ardındaki gerçek şaşırttı. Dayak yiyen kişi oyuncu Ersin Korkut değil, Rusya'dan sınırdışı edilen "mülteci adayı" çıktı.

BKM'nin sempatik oyuncularından Ersin Korkut'un dayak yediği iddiasıyla yayınlanan görüntüler sosyal medyayı salladı. Havalimanında çekildiği öne sürülen görüntülerde bir kişi darp ediliyordu ve iddialara göre bu kişi Ersin Korkut'du. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu görüntülerde, kimliği belirsiz bir şahsın yumruklarına maruz kalan ve Ersin Korkut olduğu iddia edilen kişinin neye uğradığını şaşırdığı gözlendi. Haberin kısa sürede yayılması ancak görüntülerin net olmaması nedeniyle ünlü oyuncunun sevenleri "Ersin Korkut dayak mı yedi?" sorusuna yanıt aramaya başladı.

ABİ ERDOĞAN KORKUT KONUŞTU

Ersin Korkut'un "Vatan haini" denilerek saldırıya uğradığı söylentilerine yanıt ise hem BKM'den hem de ünlü oyuncunun abisi Ersin Korkut'tan geldi. Abi Erdoğan Korkut, iddiaları şu sözlerle yalanladı: "Ersin şu an bir dizi provasında. Durumu da gayet iyi. BKM'deki bir dizinin prova çekimlerinde bulunuyor. Böyle bir olay onun başına gelmiş değil. Görüntüdeki Ersin değil. Zaten olay Trabzon Havalimanı'nda geçiyor. Ersin, bugüne kadar Trabzon'a da gitmiş değil."

BKM'NİN ERSİN KORKUT AÇIKLAMASI

Ersin Korkut'un bağlı olarak çalıştığı Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) de konuyla ilgili olarak Twitter adresinden iddialara yanıt verdi. Twitter üzerinden yapılan açıklamada"@ersinkorkt ile ilgili sosyal medyada yer alan talihsiz haberlerin aslı yoktur. Kamuoyunun bilgilisine" denildi.

BKM ve abi Erdoğan Korkut'un açıklaması ardından, Ersin Korkut'un havaalanında saldırıya uğrayıp dayak yediğine dair internette dolaşan, 7 saniyelik video görüntüsünün arkasından çok ilginç bir gerçek çıktı: Görüntüde bir şahsın saldırısında dayak yerken görülen kişinin kimliği Ersin Korkut değil, Rusya'dan sınırdışı edilen "mülteci adayı" 56 yaşındaki Selahattin Büyüküsta çıktı.

HDP'Yİ DESTEKLEDİĞİNİ YALANLAMIŞTI

Vatan haini denilerek saldırıya uğradığı iddia edilen Ersin Korkut ile ilgili geçtiğimiz aylarda da farklı söylentiler gündeme gelmiş, ünlü oyuncunun Halkların Demokratik Partisi'ni desteklediği iddia edilmiş, hatta bazı fotoğraflar yayınlanmıştı. Ünlü oyuncuya pek çok kesimden tepki yağmıştı. Tepkilerin büyümesi üzerine açıklama yapan Ersin Korkut, fotoğrafın fotomontaj olduğunu belirtmiş, şöyle bir açıklama yapmıştı:

"Bir süredir, sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik pervasızca, hiçbir dayanağı olmayan ithamlarla bezeli, beni ve çalıştığım kurumu itibarsızlaştırmaya yönelik provakatif bir kampanya sürdürülmektedir. Nedenini ve kaynağını anlayamadığım biçimde, yukarıda orijinalini görebileceğiniz fotoğrafım, bir partinin seçin minibüsünün üzerindeymişim hissi yaratacak şekilde montajlanmasıdır."

ERSİN KORKUT KİMDİR?

Kürt asıllı olan oyuncu Ersin Korkut, 8 Kasım 1977'de doğdu. Ünlü komedyen Yılmaz Erdoğan'ın yiğeni olarak bilinen oyuncu, İstanbul'a gelmeden önce Hakkari'de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır. Yılmaz Erdoğan'ın teşvikiyle Beşiktaş Kültür Merkezi'nde görev almaya başlayan Ersin Korkut, 2000 yılında BKM'nin çeşitli birimlerinde görev almaya başladı. İlk olarak Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununun yer aldı ardından Cem Yılmaz ile birlikte Doritos reklamlarında kamera karşısına geçti. Canlandırdığı rollerdeki ilginç şivesi ve rol aldığı reklamdaki "Doktor bu ne?" repliği ile tanınan Ersin Korkut, Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programındaki komik tiplemeleri ile beğeni toplamıştır.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler