MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünya Hükümdar Olmaz 19. bölümü nefes kesti

Fenomen haline gelen Eşkiya Dünya Hükümdar Olmaz son bölümü yine çok iddialıydı! Eşkiya Dünya Hükümdar Olmaz 19. bölümünde Çakırbeyli ailesini büyük bir felaket bekliyordu. İşte, yaşananlar!

Salı akşamlarına damga vuran Eşkiya Dünya Hükümdar Olmaz'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde sert rüzgarlar esti. ATV ekranlarının sevilerek ve beğenilerek izlenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükamdar Olmaz 19. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Rakip tanımayan dizide bu hafta Hızır, üçüncü kez babalık heyecan yaşadı. Ancak, bu heyecan biraz buruk oldu. Çünkü, doğum kolay olmadı ve Nazlı'nın durumu kritikti. Yaşananlar Hızır'ın kendiyle iç hesaplaşmalar yaşamasına neden oldu. Bütün bunların yanı sıra yeni bölümde hem Ünal'ı hem Hızır'ı yasa boğacak bir ölüm vardı. Peki, ölümüyle masadaki dengeleri değiştirecek isim kimdi? Başrollerini Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Deniz Çakır gibi usta oyuncuların başrollerini yaplaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. bölümü 19 Ocak Salı akşamı Atv'deydi.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' 19. BÖLÜM ÖZETİ

Meryem elinde Nazlı'nın bebeğiyle kalakaldı.. Hızır ise bunca belanın arasında oğlunun kokusuyla bir nebze ferahlar fakat hemen arkasından aldığı haberle tekrar yıkıldı. Doğum sırasında bir sıkıntı olmuştu. Meryem'in dayanacak gücü kalmamıştı. Bu son olayla birlikte göğüslemek zorunda kaldığı problemler onu tükenme noktasına getirdi. Ardı sıra alınan kötü haberler ise tüm aileyi yıprattı. Alparslan ve Özlem'in görüştüğünü öğrenen Ünal Kaplan kızını Amerika'ya göndermeye karar verdi fakat Özlem bir gece daha İstanbul'da kalmanın yolunu buldu. Alparslan'la vedalaşmak ve onu daima bekleyeceğini söylemek için... Kibrinden gözleri kör olan Ünal Kaplan ise Sibiryalı Kartal'ın neler yapacağını görememişti. Bu durum herkesi derinden etkileyecek bir felakete sebep oldu...

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DA KURTLAR VADİSİ ESİNTİLERİ

Kurtlar Vadisi Pusu'ya rakip olarak gösterilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Reis'in İlker'in kulağını kestiği sahne, akıllara kafa kesen Polat Alemdar'ı getirdi. Dizinin baş karakteri Hızır Reis, söylediklerinin dinlenmediği gerekçesiyle İlker'in "Bir kulağın bende, bir kulağın sende olsun." diyerek kulağını kesti. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarını ekrana kilitleyen bu sahne akıllara Kurtlar Vadisi'nde kafa kesen Polat Alemdar'ı getirdi. Polat Alemdar da Kurtlar Vadisi'nde konsey toplantısında bir anda ayağa kalkarak Cerrahpaşalı'nın kardeşini "Ben racon kesmem kafa keserim" diyerek öldürmüştü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler