MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölümde şok görüntüler

Heyecan dolu sahneleri ile merakla beklenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile yine nefes kesti. Nazlı'yı yanına alarak ölüme doğru gaza basan Meryem suyu iyice bulandı. İşte, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölüm detayları...

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yayınlandığı her hafta büyük ses getiren ve ekranlara damga vuran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu hafta ekrana gelen bölümünde Hızır'a aşık olan iki kadın Meryem ve Nazlı'nın geçirdiği kazadan sonra yaşanacaklar büyük merak konusuydu. Aksiyon, aşk ve güç mücadelesi ile örülü olan senaryosuyla yüksek reytingler alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz sürprizlerle dolu 12. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Atv'de!

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Ekranların merakla beklenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde; Ünal Kaplan masanın istihbarat tarafından dinlendiğini öğrenmişti. Bu durum Hızır Çakırbeyli için büyük tehdit oluşturur. Masanın başındaki Çakırbeyli ve devlet işbirliğinin ortaya çıkması an meselesiydi. Artık oyun kurmak istemeyen Hızır ise devletle birlikte yürümekten vazgeçecekti. Ünal'ın, Çakırbeyli'ye masasını teslim ederken kurduğu plan işlemekteydi. Arkadaki büyük güce git gide yaklaşacaktı. Nevzat'ı bir süredir saklayan kişinin Alparslan olması da İlyas'ı huzursuz etti. Çakırbeyli Ailesi'nde de sular bir türlü durulmadı. Nazlı'yı yanına alarak ölüme doğru gaza basan Meryem suyu iyice bulandı.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'A YENİ TRANSFER

Yayın hayatına bu yıl başlayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Kadrosunda; Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Kenan Çoban'dan sonra yeni bir isim daha katıldı. Çocuk denecek yaşta girdiği yer altı dünyasında adaletiyle nam salan Hızır Çakırbeyli'nin devletle ve ailesiyle olan karmaşık ilişkileri ekrana getiren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Kurtlar Vadisi Pusu ve Reaksiyon dizilerinde rol alan usta oyuncu Erdal Küçükkömürcü transfer oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler