MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümde tutuklama şoku

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu haftaki bölümünde büyük bir şaşkınlık yaşandı. İzleyicilerini ekrana kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümünde Meryem'in tutuklanması, şok etkisi yarattı. İşte, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümde yaşananlar!

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimler yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar son bölümüyle yine gündeme bomba gibi düştü. Aksiyon yüklü sahneleriyle izleyenlerinin nefesini kesen dizi bu hafta 13. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.Eşkiya Dünyaya Hükümdar'da bu hafta herkes Hızır'ın tutuklanmasını beklerken, Meryem'in gözaltına alınması büyük şok yaşattı. Kızı kaçırılan Ünal Kaplan'ın intikam planları ise ekrana kilitledi. Aksiyon, aşk ve güç mücadelesinin kol kola gittiği, sürprizlerin hiç eksik olmadığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar 13. bölümü 1 Aralık Salı akşamı saat 20.00 Atv ekranlarında!

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 13. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde yaşadığı ortaya çıkan Nevzat, Hızır Çakırbeyli'ye meydan okur ve yeniden hapishaneye yollamak için planlar yapmaya başladı. Yaşadıklarının hesabını hem Çakırbeyli'den hem de tüm sevdiklerinden soracaktı. Ünal Kaplan'ın kızı Özlem'in kaçırılması ise yeni olayların başlangıcı oldu. Özlem'in kaçırılmasıyla birlikte Ünal Kaplan düğmeye bastı. Artık herkes büyük bir savaşın ortasındadır. Beş yeni üyesiyle bir kez daha toplanan masanın sürpriz konuğu ise Nevzat Çankır'dı. Nevzat'la restleşip bağımsız bir lider olarak koltuğunda oturmaya karar veren Hızır'ı, devlet, masasına kadar gelip açık tehdit etti. Kadınların birbiriyle olan savaşında da Meryem'e gözdağı vermeye kalkan Nazlı, hesap edemediği bir tepkiyle karşılaştı. Yaşanan sürpriz gelişme ise emniyetin Çakırbeyli ailesinin kapısını yeniden çalması oldu.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'A YENİ İSİM

ATV'nin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosunu sürpriz isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Çocuk denecek yaşta girdiği yer altı dünyasında adaletiyle nam salan Hızır Çakırbeyli'nin devletle ve ailesiyle olan karmaşık ilişkilerini ekrana taşıyan diziye son olarak Kurtlar Vadisi Pusu ve Reaksiyon dizilerinde rol alan usta oyuncu Erdal Küçükkömürcü transfer oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler