MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölümde sürpriz gelişme

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölümde heyecan doruktaydı! Atv'nin fenomen olmaya aday dizisinin son bölümünde Meryem, sonunda cezaevinden çıktı. İşte, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölümünde yaşananlar ve detayları!

Atv'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölümü heyecanın dorukta olduğu sahneleriyle ekrandaydı. Son yaşananlar ardından büyük merakla beklenen dizinin son bölümünde Meryem'in hapishanede çıkış sahnesi ve eşi Hızır ile konuşmaları damga vurdu. Ancak, masasının kararlarıyla ters düşen Hızır'ın huzurlu günleri, en yakın dostunun vurulmasıyla yine kabuse döndü. Yeraltı dünyasının kirli dünyasıyla tek başına başetmeye çalışan dava adamı Hızır'ın hayatını ele alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 16. bölümü sürprizlerle dolu, aksiyonu ve heyecanı bol sahneleriyle 22 Aralık Salı akşamı Atv'deydi!

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 16. BÖLÜM ÖZETİ

Başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın paylaştığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde Meryem'in hapisten çıkması, Çakırbeyli ailesini yeniden bir araya getirdi. Meryem'in cezaevine girmesinin sebebi olan Nazlı, büyük pişmanlık ve kin duydu. Planı ters tepmiş, Meryem'in cezaevine girmesi onun aleyhine sonuçlanmıştı. Artık haklı iken haksız konuma düştüğü gibi sevdiği adam ve eşi artık eskisinden daha da çok bağlıydı birbirlerine. Hızır için ailevi sorunlar bir nebze de olsa çözülse de masadaki işle karıştı. Hızır, masadakilere karşı tek başına mücadele etmeye çalışırken; Sibiryalı baskını sonucu ele geçirilen para masanın taktirini kazandı. Hızır'ın bu cesur hamlesi herkesi memnun etmiştir. Sibiryalı parasını geri istese de artık bunun mümkün olmadığını herkes biliyordu. Ünal Kaplan ise bu yaşananlardan kendisine pay çıkardı.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'A BOMBA TRANSFER

Hergeçen hafta izleyici kitlesini daha da genişleten, aksiyon sahneleriyle ekrana kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bomba transferlerine devam ediyor. Fenomen diziyle son transfer ekranlara yeni veda eden Yılanların Öcü'nden geldi. Usta oyuncu Nail Kırmızıgül, başrollerinde; Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler