MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. bölümde Hızır yıkıldı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle yine ekrana kilitledi. Dün ekrana gelen son bölümde Alparslan'ın vurulması Hızır'ı yıktı. Peki Alparslan öldü mü? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. bölümde yaşananlar haberimizde!

Oktay Kaynarca'nın Hızır, Deniz Çakır'ın ise Hızır'ın eşi Meryem'i canlandırdığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 23. bölümüyle ekran macerasına devam etti. Yayınlanır yayınlanmaz dikkat çeken ve reytinglerdeki başarısıyla dudak ısırtan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 23. bölümünde yine çok iddialı sahneler arka arkaya geldi. Yeraltı dünyasındaki haksızlıklarla mücadele savaşı veren bir mafya babasının hayatının konu olduğu dizinin son bölümünde işler iyice karıştı. Ardı arkası kesilmeyen felaketlerle zor günler geçiren Çakırbeyli ailesinin erkekleri yaşanılanlara dur demek için harekete geçti. Oyuncu kadrosunda Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer gibi başarılı isimlerin yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar 23. bölümü 16 Şubat Salı akşamı Atv'deydi!

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 23. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde Ünal Kaplan'ın veliahtı olarak masadakilerin hedefi haline gelen Alparslan'ın Victor tarafından kaçırılması ortalığı karıştırdı Çakırbeyli ailesinin tüm erkekleri Alparslan'ı bulmak için her yeri yerle bir etti. Alparslan'ın sönmek bilmeyen intikam ateşi en sonunda kendi üstüne sıçradı. Düşmanları tarafından kaçırılmasıyla birlikte düştüğü durum bir girdap gibi tüm aileyi içine çekti. Hızır yeğeninin başına gelenlerden kendini sorumlu tutmaktaydı. Kimsenin bir kan kaybına daha tahammülü kalmamıştı. Çakırbeyli Ailesi bu ardı arkası kesilmeyen felaketlerle nasıl başa çıktı? Bütün olan bitene rağmen Meryem boşanma kararından geri adım atmadı. Hızır'a dava açmak için tuttuğu avukat Özgür tesadüfen Yaren'in eski bir arkadaşı çıktı. Böylece Nazlı tüm dava sürecini takip edebilecekti. Peki bu tesadüf Nazlı'nın lehine mi yoksa aleyhine mi oldu?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler