MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. bölüm nefes kesti

Atv'nin yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır oyuna getirildi. Kuralları hiçe sayan Hızır, başkaldırmasının bedelini çok ağır ödedi.

Ekranlara yeni bir soluk getiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Heyecan dozunun hergeçen gün arttığıEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz3. bölümünde Hızır ve Ünal Kaplan'ın kavgası daha da sertleşti. Oktay Kaynarca'nın, 'Hızır' adlı bir mafya babasını, Deniz Çakır'ın ise 'Hızır'ın eşi 'Meryem'i canlandırdığı mafya dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde yeraltı dünyasının ünlü ismi Hızır'a büyük bir oyun oynandı. Masanın kurallarını hiçe sayan Hızır, başkaldırmasının bedelini ağır ödedi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 3. bölümüyle 22 Eylül Salı akşamı ekrana geldi.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde; Ünal Kaplan'ın oynadığı oyun Hızır Çakırbeyli'yi harekete geçirdi. Çakırbeyli, ya masanın kurallarına uyup gereğini yapacak ya da başkaldırıp en büyük olma yolunda ilk adımını atacaktı. O başkaldırmayı seçti ancak Ünal Kaplan, çok daha hızlı davrandı ve Hızır'a büyük bir oyun oynadılar. Daha önce devlet ajanı olmakla suçlanan Hızır, bu kez üst düzey bir devlet görevlisini öldürmekle suçlandı ve tutuklandı. İş hayatı içinden çıkılmaz bir hal alan Hızır Çakırbeyli'nin özel hayatı da karıştı. En az kocasına sevgisi kadar gururu da yoğun basan Asiye, kocasının yasak ilişki yaşadığı Nazlı için kurduğu planı harekete geçirdi.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKMDAR OLMAZ KONUSU

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeraltı dünyasının ünlü ismi Hızır'ın davasını ve aşkını anlatıyor. Hızır Çakırbeyli, sevda adamıdır. Sevmekten hiç kaçmaz, sevilmeyi de pek sever. Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin. Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakâr bir babadır. Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır. Devlet "bazı" gayrımeşru faaliyetleri kontrol etmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür. Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir. Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkûmiyettir. Devletin, Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaat ettiğini farkeden büyük patron Ünal Kaplan, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler