MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde büyük bir sürpriz vardı

Eşiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Güç mücadelesi ile örülü hikayesiyle dikkat çeken dizinin son bölümünde Hızır, hapishaneden çıktı. Güçlü kadrosuyla adından söz ettiren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. son bölüm detayları haberimizde...

Atv'nin yeni fenomeni Eşiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Aksiyon, aşk ve güç mücadelesi ile örülü olan dizinin son bölümünde tansiyon yükselirken; sürpriz gelişmeler yaşandı. Sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde; Hızır hapishaneden çıktı. Sözde demokrasiden yana Ünal Kaplan için rüzgar tersinden esmeye başladı. Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Müjde Uzman paylaşıyor. Ayrıca Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Tuna Orhon, Hakan Karahan gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Atv'deydi!

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜDAR OLMAZ 6 BÖLÜM ÖZETİ

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde; Hızır Çakırbeyli eskiden dost bildiği düşmanlarına sonbaharı yaşatmak üzere iki ay kaldıktan sonra cezaevinden çıktı. Ama Hızır için Ünal Kaplan'ın masasında dönen olaylardan daha büyük bir sorunu vardı. Bu da Adaletine inandığı Şahin Ağa'nın kardeşi İlyas'la ilgili vereceği hükümdü. Mahreme uzanan el mi yoksa o eli büken mi nasibini alacaktır bu hükümden? Sözde demokrasiden yana Ünal Kaplan ise Şahin Ağa'nın önderliğinde kurulan mahkemeye tepkiliydi. Babasının annesinden başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenen Zeyno da bu durumu kabullenecek gibi değildi. Hızır hapisliğinden kurtulmuştur kurtulmasına ama evdeki gerilim yüzünden huzuru dışarıda da bulamadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler