MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde olay boğulma sahnesi

Atv'nin yeni fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yine nefesler kesildi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. bölümde izleyiciler, Hızır'ın boğulma sahnesine tanık oldu. Atv'nin en çok izlenen dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. bölümünde yaşananlar haberimizde!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz iddialı ve olaylı bir bölümle daha ekranlara geldi. Aksiyon dozu yüksek sahneleriyle kısa sürede ilgi odağı olmayı başaran dizinin 5. bölümünde izleyicileri büyük sürprizler bekliyordu. Yayınlandığı günden bu yana her hafta büyük bir merakla beklenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde Hızır'ın hayatı tehlikedeydi! !Yeraltı dünyasının ünlü ismi Hızır'ın hikayesini çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan dizinin bu haftaki bölümünde hapse giren Çakırbeyli'ye koğuşta da rahat yoktu: Önce koğuşu değiştirildi, ardından ölümle burun buruna geldi. Oktay Kaynarca'nın, 'Hızır' adlı bir mafya babasını, Deniz Çakır'ın ise 'Hızır'ın eşi 'Meryem'i canlandırdığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. bölümü ile 6 Ekim Salı akşamı ekranlara geldi.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde; Bir devlet adamını gözünü kırpmadan öldürdüğü zannedilen Hızır Çakırbeyli yaptığı güç gösterisi ve korkusuzluğuyla eskisinden daha çok arz eden birine dönüştü. Nevzat Çankırı'nın ölümünden sorumlu olmakla suçlanıp hapishaneye düşen Hızır Çakırbeyli ve ailesini daha zor günler beklemekteydi. Çok sevdiği ve saydığı Şahin Ağa ile aynı koğuşta kalan Çakırbeyli düşmanlarının yeni oyunlarıyla tek başına bırakıldı. Masanın kararlını hiçe sayıp baş kaldırdığı için cezalandırIan Hızır, cezaevinde de Ünal Kaplan'ın komplolarıyla uğraşmak zorunda kaldı. Hızır'ın koğuşunun değiştirildiğini öğrenen Meryem ve çocukları ise panik haldeydi. Cezavinde zor günler geçiren Çakırbeyli, Nazlı'nın bebeğini kaybettiğini söylemesiyle büyük bir yıkıntı daha yaşadı.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKMDAR OLMAZ KONUSU

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeraltı dünyasının ünlü ismi Hızır'ın davasını ve aşkını anlatıyor. Hızır Çakırbeyli, sevda adamıdır. Sevmekten hiç kaçmaz, sevilmeyi de pek sever. Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin. Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakâr bir babadır. Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır. Devlet "bazı" gayrımeşru faaliyetleri kontrol etmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür. Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir. Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkûmiyettir. Devletin, Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaat ettiğini farkeden büyük patron Ünal Kaplan, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler