MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölümüyle şaşırttı

İzlenme rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümüyle yine kasıp kavurdu. Güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosuyla adından söz ettiren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölümünde Meryem boşanmak için avukata başvurdu.

Kısa sürede salı günlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan Eşiıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölümüyle ekran macerasına devam etti. Son yaşananlar ardından heyecan beklenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu haftaki bölümünde yine çok konuşulacak sahneler, şaşırtıcı gelişmeler vardı Oktay Kaynarca'nın küçük yaşta yeraltı dünyasına giren Hızır, başarılı oyuncu Deniz Çakır'ın ise Hızır'ın eşi Meryem'e hayat verdiği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 9 Şubat Salı akşamı izleyici karşısına çıkan bölümünde sevdiği kadını kaybetmenin intikamını almak isteyen Alpaslan'ı büyük bir tehlike bekliyordu. Meryem'in açtığı boşanma davası ise Çakırbeyli ailesini karıştırdı. Alpaslan'ı bekleyen tehlik neydi? Hızır, Meryem'in boşanma davasıan ne tepki verdi? Masada neler yaşandı? Tüm bu soru işaretleri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 22. bölümünde yanıt buldu.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 22. BÖLÜM ÖZETİ

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu hafta ekrana gelen bölümünde boşanma krizi yaşandı. Çakırbeyli Ailesi, üç ferdinin de masaya oturmasıyla düşmanları tarafından büyük bir hedef haline geldi. Ünal Kaplan'ın intikamını alması için veliaht ilan ettiği Alparslan amacına ulaştı; fakat bu ortak intikam arzusu yolunda Alparslan'ın oynadığı büyük oyunlar başına türlü belalar açtı. Hızır'ın ise ailesinden birini daha toprağa vermeye gücü yoktu. Çakırbeyli evinde sular durulmadı. Meryem'in Hızır'a boşanma celbi göndermesi, ikili arasında gergin anların yaşanmasına neden oldu. Bu gerginlik sadece ikili arasında değil, Çakırbeyli ailesin de krize neden oldu. Meryem, tüm aileyi karşısına alsa da boşanmakta kararlıydı. Meryem boşanma fikrinde ne kadar kararlı olduğunu avukata giderek gösterdi. Hızır için ise boşanmak, ihtimali olmayan bir durumdu. Bu durum Nazlı'nın kendini sevilen sayılan bir "yenge" olarak göstermesi için bir fırsata dönüştü.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler