MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragmanı ile dikkat çekti

Atv'de ekrana gelecek Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz fragmanları ile izleyicileri heyecanlandırıyor. Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni fragman videosu ile bir kez daha izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

EŞKİYA DÜNYA'YA HÜKÜMDAR OLMAZ İLK TANITIMI İÇİN TIKLAYIN

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz tanıtım fragmanlarına bir yenisi daha eklendi. İlk tanıtım fragmanıyla hüzne boğan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu kez çarpıcı sahneleriyle yayınlandı. Hızır karakterini canlandıracak olan Oktay Kaynarca'nın bu defa Tarık Ünlüoğlu'nun başında olduğu masayı karşısına aldığı sahneler, dikkat çekti. Oktay Kaynarca'nın, 'Hızır' adlı bir mafya babasını, Deniz Çakır'ın 'Hızır'ın eşi 'Meryem'i canlandırdığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. tanıtım fragmanı sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

EŞKİYA DÜNYA'YA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeraltı dünyasının ünlü ismi Hızır'ın davasını ve aşkını anlatıyor. Hızır Çakırbeyli, sevda adamıdır. Sevmekten hiç kaçmaz, sevilmeyi de pek sever. Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin. Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakâr bir babadır. Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır. Devlet "bazı" gayrımeşru faaliyetleri kontrol etmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür. Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir. Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkûmiyettir. Devletin, Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaat ettiğini farkeden büyük patron Ünal Kaplan, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir.

Hızır Çakırbeyli'nin özel hayatı da dalgalıdır. Birkaç yıl önce sevdalandığı mimar Nazlı'nın hamile olduğunu eşi Meryem öğrenir ve bu çocuğun doğmasına asla izin vermeyecektir. Çakır ise iki çocuktan fazlasını istemektedir. Onun için boşanmak bir opsiyon mudur? Hayır tabii ki… Bu gerçeği bilen her iki kadın için savaş bir erkeği paylaşamamak değil hayatta kalma mücadelesi olacaktır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler