MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Memati sürprizi

Atv ekranlarına yeni bir soluk getirmesi beklenenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosu netleşmeye başladı. Oktay Kaynarca ve Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban da dahil oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya rakip olarak düşünülen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil olan isim şaşırttı. "Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin fragmanının, 20 günde 1 milyon kez tıklanması, dişli bir rakip imajını çizdi. Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği, başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın bulunduğu Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Kenan Çoban'ın dahil olması ile dizinin son bombası oldu. Sosyal paylaşım sitelerinde yoğun ilgi görmeye devam eden Eşkiya Dünyaya Hükümdar haberleri ilk günden bu yana binlerce yorum ve beğeni aldı. Oyuncu kadrosunda; tiyatro dünyasının başarılı isimlerin yer aldığı dizi, ilginç senaryosu ve hareketli kurgusuyla Eylül ayından itibaren ekranlara gelecek. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Oktay Kaynarca, Hızır adlı bir mafya babasını canlandırıyor. Hızır'ın eşi Meryem'i ise Deniz Çakır oynayacak. Deniz Çakır, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da otoriter bir Karadeniz kadını rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikâyesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur… Bunu kimse konuşmaz, dillendirmez ama işlediği cürümlerin kefareti olarak hayırsever bir insana dönüşür… Hepsinin güdüsünde zenginden alıp fakire vermek vardır… Güç odaklarına karşı güçsüzleri korumak misyonlarıdır. Ta ki öfkelerine yenik düşene kadar… Öfke geldiğinde göz kararır, akıl gider, denge kaybolur. Güçlü ile güçsüz ayrımı yapılmaz.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler