MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esra Erol ve Acun Ilıcalı'nın arasına hukuki şartlar girdi

Esra Erol'un yeni sezon için Acun ılıcalı ile anlaştığı gündeme bomba gibi düşmüş, Esra Erol'un Tv 8 ekranlarında taşınacağı iddia edilmişti.

Esra Erol ve Acun Ilıcalı'nın birlikte çalışacağı iddialarına ilk ağızdan yalanlama geldi. İddialara göre;Acun Ilıcalı, yeni sezon öncesi sürpriz bir hamle daha yaparak gündüz kuşağının en çok izlenen isimlerinden Esra Erol'un izdivaç programı ile anlaşmıştı . Hatta transfer gerçekleşirse, Esra Erol'la izdivaç programının yapım şirketi olan Artı Film'in, Fox TV'ye 5 milyon TL tazminat ödeyeceği söyleniyordu. Uzun süredir ekranlarda boy gösteren Esra Erol, 3 sezondur Fox TV'de program yapıyor olsa da, daha önce Atv ve Star TV'de de ekranlara gemişti.

ARADA HUKUKİ NEDENLER VARMIŞ

İddialara Esra Eroldan yanıt gecikmedi. Ünlü Tv sunucusu Esra Erol, iddiaları yalanlayarak sosyal medyadan açıklama yaptı: "Dünden beri bir sürü şey yazıldı. Açıklama yapmam şart oldu. Tv8 ile anlaşma yaptığım haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Duyurulur." notunu düştü.Tv kulislerinde ise Esra Erol ile Acun'un anlaşmaya çok yakın oldukları ancak hukuki nedenler dolayısıyla resmi bir açıklama yapmadıkları konuşuluyor

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982'te doğan Esra Erol, Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Babası polis olan Erol ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini babasının görevi dolayısıyla Kütahya'da tamamlamıştır. Marmara Üniversitesinin Radyo Televizyon bölümünde eğitim alan Esra Erol, Maltepe Üniversitesin'de de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek için temelleri atmaya başlamıştır.

Televizyonculuğa ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı programın sunuculuğuyla başlayan Esra Erol, sonrasında Technology Channel'da Siemens Mobile kuşak programının sunuculuğunu yapmıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programla atan Erol, sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başlamış ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Star TV ve Atv'de izdivaç programı sunan güzel sunucu aynı formattaki programı şimdilerde Fox Tv'de sunmaktadır. 010 yılında kendi sunduğu programda, canlı yayında Ali Özbir'le evlenen Esra Erol, 2011 yılında İdris Ali adında bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler