MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esra Erol, programında bir ilke imza atacak

Başarılı sunucu Esra Erol, programında bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. İzdivaç programlarının aranılan yüzü Esra Erol, yeni sezonda evlenecek çiftlerin tün ihtiyaçlarını karşılayacak. Esra Erol, her ay ayrıca programda evlenen bir çifte araba hediye edecek.

Dokuz sezondur ekranlardaki yerini koruyan Esra Erol, yeni yayın dönemine hızlı ve iddialı bir giriş yaptı. Fox ekranlarından Atv 'ye transfer olan Esra Erol, yeni sezonda programına katılanları evlendirmekle kalmayıp, evlenen çiftlere yeni bir yuva kurmaları için destek olacak. Senelerdir yüzlerce çiftin evlenmesine vesile olan başarılı sunucu, çiftlerin tüm ihtiyaçlarının A'dan, Z'ye karşılanmasını sağlayacak. Her ay 15 bin TL değerindeki 279 parça ev eşyasını çiftlere hediye edecek. Evlenen çiftler için her şeyi düşünen Esra Erol, her ay ayrıca programda evlenen bir çifte araba hediye edecek.

REYTİNG KAYGISI MI?

Esra Erol'un yıllar sonra böyle uygulamaya gitmesi ise pek çok kişi tarafından reyting kaygısı olarak değerlendirdi. Bazı gazeteler, "Zuhal Topal'ın da eski kanalında izdivaç programında başlaması, Esra Erol'u korkuttu." gibi yorumlarlarda bulundu. İlk başlarda alanında tek olan Esra Erol'a zamanla Zuhal Topal, Seda Sayan ve Songül Karlı gibi pek çok isim rakip oldu.

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982'te doğan Esra Erol, Marmara Üniversitesi'nin Radyo Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Maltepe Üniversitesin'de de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek isteyen ünlü sunucu, Televizyonculuğa ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı program ile başlamıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programla atan Esra Erol, sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başlamış ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Canlı yayında Ali Özbir'le ile hayatını birleştiren ünlü sunucu, bu evlilikten İdris Ali adında bir erkek çocuğu dünyaya getirmiştir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler